Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Snajpa Commando

MrRikiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz tą snajperkę czy chcesz kupić ?

Masz tą snajperkę czy chcesz kupić ? Nie pytaj nas, czy masz ją zmieniać. To twój wybór, nie wiem, jak ci się nią gra ... Nie pasuje ci, to bierz inną ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Powiedz mi ile masz VP jak masz 1800 < to masz spore szanse, że wylosujesz +1 nabój do snajperki, mi za 2 razem siadło^^ Najtańszy zrzut kosztuje 600VP, więc mógłbyś spróbować(: Szybkostrzelność pozostawia wiele do życzenia, co nie zmienia faktu, że dmg kosmiczne :P Jak Ci się źle widzi my na to nic nie poradzimy...Może 2-gą broń zmień/skile inaczej rozdaj. Ja gram panzerhunterem 2 naboje + LR pistol gorąco polecam(: Jeb z panzera, po tym 4-6 strzałów z pistola i większość się kładzie:D Jak bdsz mieć 2 naboje to nawet jak za pierwszym razem nie trafisz to masz drugi strzał(:

Jak Ci już baaaardzooooo, ale to BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRDDDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nie bd leżał Bad Boy, to zmien na Super pipsqueka/M95/SVD (to jest to samo), ew . na jakieś fast riffle, typu SV-98, itp.

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Jeśli nie masz więcej niż 1 naboju w tej snajperce to nie opłaca się nią grać, no chyba że chcesz nią dobijać pojazdy.

1363807594-U871302.png

Opublikowano

@up Mózg rozje*any xD

żeby grać badboyem musisz mieć więcej naboi bo tak to się nie opłaca jak już inni pisali

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

HeadShootBFH

Nie gadaj bzdur.. niby czemu sie nie opłaca grać jeszcze nie dawno temu nie było w ogóle magazynku ani warsztatu i ludzie nią grali :)

Po prostu ją trzeba ogarnąc , jeżeli masz snajperke z jednym nabojem musisz naprawde dobrze nauczyć się celować :) ja również polecam wziąsć Lobuza na pierwszy slot a na drugi slocik M95 :) a jeżeli ktoś wyjdzie z bliska wyciągniesz granatnik i po sprawie :) lecz na takim ustawieniu broni lepiej trzymać sie z dala od bliskich potyczek :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Ja gram Panzerniszczycielem 39 z jednym nabojem. Nie przeszkadza to, a ćwiczy sprawne oko. Wiesz, że chybiony strzał wiele kosztuje, skupiasz się bardziej, potrenujesz i nic nie stanie ci na drodze. Nie wieżysz - mogę podać link do mojej postaci.

@UP

Najlepiej dostawać się na szczyty/góry trudno lub w ogóle nie dostępne dla piechoty, a dla samolotów tylko i wyłącznie. Jesteś wtedy bezpieczniejszy ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

prawda:) chociaż czasami fajnie jest pobiegać 10metrów od przeciwnika i próbować robić coś ala QScopy :) czasami sie udaje a czasami spotyka się niechybną smierć , te drugie w 55% :D

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...