Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zerwanie umowy - INTERNET ?

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do Was takie małe pytanko. - Mam internet radiowy LEON. i umowę mam podpisaną do Lipca 2014 ; / a w umowie napisane jest, że za zerwanie umowy jest kara - wysokości opłat przez cała resztę umowy czyli w moim przypadku 880 zł... LECZ na tej umowie pisze, że to jeżeli zrywam z mojej winy, a jeżeli operator od dłuższego nie wywiązuje się z umowy ? tj. od pół roku mam co chwile problemy, dzwonie tam znowu jest 2-3 dni spokoju i znowu lipaaaa ;/ masakra... operator obiecywał pingi po 20 - 40ms upload 3mb upload 1 mb... faktycznie tak mam ale... gdy są te problemy czyli na 6 miesięcy mam problemy z 5 - 5,5 miecha... tak więc mogę zerwać umowę bez zapłaty za to ? wkońcu płacę za to czego nie mam... ;( a w umowie nie pisze nic na ten temat... ;( HELP daje lajki ;3

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Możesz zerwać... Nie będzie żadnej kary w takiej sytuacji jak ty opisałeś, przecież to jest oszustwo, płacisz a nie masz...

Myślę, że pomogłem. Liczę na + do reputacji, miłego grania.

Opublikowano

nie może, internet działa to że pingi do serwerów gier ma duże i ściąga wolno nie jest żadną podstawią

masz problem z operatorem, to sobie sam pytaj u prawnika a nie dzieci na forum które kompletnie nie maja pojęcia o prawie a jedyne co im w głowie to gry i ściąganie ich z netu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie może, internet działa to że pingi do serwerów gier ma duże i ściąga wolno nie jest żadną podstawią

Na stronie głównej jest odnośnik do speedtest.net i do speedtest.pl ... i tam też takie pingi -.- i to nie tylko ja mam ten problem bo sąsiedzi też. Nie dostaję to za co płacę... strona internetowa potrafi się ładowac od 10 do 15 minut -.-

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

to idź i załatwiaj zerwanie umowy.

nie masz pojęcia nawet CO MAZ NAPISANE W UMOWIE , patrzysz się na jeden punk a gdzie reszta ?

było czytać umowy podpisywane z operatorem a nie płakać teraz że jest źle