Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INTERNET POMOCY!

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM JUTRO KONCZY MI SIĘ UMOWA Z NEOSTRADĄ... INTERNET MAM TRAGICZNY 1MB... GDYŻ LEPSZEGO NIE MOGE WZIĄŹĆ GDYŻ MÓWIĄ MI ZE NIE MA CENTRALI U MNIE NA ULICY I NIE MOGĄ MNIE PRZYŁĄCZYĆ DO INNEGO INTERNETU.

I CHCIAŁBYM KUPIĆ INTERNET BEZPRZEWODOWY

I MAM DO WAS PYTANIE JAK TO JEEEST? GRAM MNIEJ WIĘCEJ 3H DZIENNIE ONLINE W FIFE + HMM Z 2-3H DZIENNIE NA FB JESTEM I JESZCZE MOJA SIOSTRA 2H DZIENNIE SIEDZI NA FB NA INNYM KOMPIE.

CHCIALBYM SIĘ DOWIEDZIĘC JAKI INTERNET BĘDZIE DLA MNIE NAJLEPSZY? Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJE TO SĄ JAKIEŚ LIMITY MYŚLICIE ZE JAKIEGO LIMITU NIE WYCZERPIE? ZALEŻY MI NA NAWET SZYBKIM I TANIM INTERNECIE.

JAKI INTERNET POLECACIE? PISZCIE JAKI JEST LIMIT I CZY MI ON STARCZY OGÓLNIE JAKA CENA I JAKA SZYBKOŚĆ

DAJE + DZIĘKI

Opublikowano

Ehh jak chcesz limitowany to w Play masz 12GB z transferem nocnym.To jest niby limitowany internet bo jak przekroczysz 12GB to tylko szybkość ci spadnie do 30kb/s że się nawet używać nie da.

Opublikowano

problem przejść sie i sprawdzić jaki inny operator jest w twojej okolicy ? neostrade tylko masz tylko u siebie ?

p.s. przestań pisać jak beczący dzieciak, duze litery są niedozwolone w normalnych postach, utrudniasz czytanie i łamiesz netetykietę krzycząc bez sensu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

BĘDĘ PISAŁ JAK BĘDĘ CHCIAŁ! TWÓJ POST JAKOŚ NIC NIE WNOSI DO TEMATU WIĘC PROSZE NIE SPAMOWAC!

RACZEJ NIE BEDZIE ZADNEGO MOBILNEGO INTERNETU BO MIESZKAM NA MAŁYM ZADUPIU WIEC TYLKO WCHODZI W GRE BEZPRZEWODOWY!

Opublikowano

dziecko to czytaj ze zrozumieniem !

popytaj sobie sam w okolicy jakich masz operatorów u siebie internetu bezprzewodowego jak nie chcesz mobilnego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Robem dobrze gada. Musisz iść popytać się co i jak.

BĘDĘ PISAŁ JAK BĘDĘ CHCIAŁ! TWÓJ POST JAKOŚ NIC NIE WNOSI DO TEMATU WIĘC PROSZE NIE SPAMOWAC!

RACZEJ NIE BEDZIE ZADNEGO MOBILNEGO INTERNETU BO MIESZKAM NA MAŁYM ZADUPIU WIEC TYLKO WCHODZI W GRE BEZPRZEWODOWY!

Bezprzewodowy to jest inaczej mobilny... przynajmniej tak wujo google twierdzi ^^

Przejdź się do operatorów, popytaj się i dowiedz się czy w ogóle będziesz miał zasięg jak to zadupie.

Opublikowano

niekoniecznie to samo bo

- mobilny to z dostępem przez modem TELEFONICZNY ( telefon, router SIM itp ) czyli zasięg sieci nadajników operatora wymagany

- bezprzewodowy to router bezprzewodowy ( nie mylić ze zwykłym routerem bo to całkiem inny sprzęt ) i antena stacjonarna skierowana w stronę nadajnika, czyli MUSI być operator w danej okolicy ( tak średnio do 20 km od nadajnika albo stacje pośrednie w okolicy do 1-5km )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...