Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina :)

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po dłuższym czasie postanowiłem pograć w Metina 2. Zastanawiam się teraz czy warto w ogóle grać na privach? Kiedyś grałem na Tiverii i byłem zadowolony. Najlepiej jakiś hard.

Drugie pytanko: Wybór klasy. Korci mnie żeby zagrać body, ale każdy mi mówi że jest to beznadziejna klasa, która się do niczego nie nada. Wszędzie tylko słysze pvp: bm, exp: wp. Co myślicie?

Pozdrawiam.

Edit: Znajomy mi polecił Ravia.eu ale strona zdechła, na FB nie ma info o działaniu.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Może serwer tak, ale stronka nie więc nie mam skąd pobrać clienta :/

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

A nie warto zagrać na PL'u? Chyba że są jakieś dobre hard privy.

Opublikowano

Poczekam troche jeszcze może stronka ravii się "przebudzi"

Edit: Dobra znalazłem filmik na yt z clientem, wiem że serwer działa. Temat do zamknięcia, spróbuje pograc na Ravii.

Opublikowano

Ok. Jeszcze gdyby ktoś zapodał jakiś fajny build dla Surki WP i Woja Body byłbym wdzięczny :D

Opublikowano

Graj na Ravia.eu :) Teraz są ataki więc strona nie działa ale za niedługo powinna ruszyc :) Da się na nim zarobić dużo więcej niż na PL'u, Gra tam b. dużo osób i ogólnie przypomina stare dobre czasy z PL'a ;)

Polecam Ci tam gre bodym lub WP.

Opublikowano

5kwietnia wychodzi fajny hard ;)

NewEarth.pl wejdź na forum i wszystkiego się dowiesz :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

WP to naprawde fajna, łatwa, i mocna klasa.

Nie mogę ci polecić żadnego harda, bo ja tylko gram na easy ale polecam ci sure wp.

WP to polecam ci na miecz, i jeżeli w 6/7 jest off bon na klasy to polecam ci int i wartość ataku :).

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Na Ravii graj Wp lub Wojownikiem Body

Pójdź takim buildiem

Ostrze, strach, palec, wir, rozpro ,zbroja -- w zbrojke nie warto inwestować, dlatego ostatnia

Body?

Aura, wir, szarża/6skil, 6skil/szarża, 3stronne/berserk,

W berserk nie warto zbytnio pakować ponieważ na Ravia.eu ponieważ u handlarki można tanio kupić zielone poty + dropią podczas exp/dropu

Postacie magiczne typu BM, Smok, Leczenie są słabe na Ravii zwłaszcza na wysokich lvl'ach.

Wysokie lvl czyli 86+ potrafia wyciagnac na magie prawie 100% jak nie wiecej.

Opublikowano

Zrobiłem swoją ulubioną postać czyli Body:

1 wit: 2 str

Aura, Berek, Wir, Trzystronne, Szarża

Co myslicie?

Ogolnie serwer fajny, tylko szkoda że te złamasy atakują i znowu serwer off :/

Opublikowano

Zrobiłem swoją ulubioną postać czyli Body:

1 wit: 2 str

Aura, Berek, Wir, Trzystronne, Szarża

Co myslicie?

Ogolnie serwer fajny, tylko szkoda że te złamasy atakują i znowu serwer off :/

Wyżej napisałem Tobie jak masz prowadzić bodego, słaby build, przypomnę że grzmot (6skil) posiada podobny damage do Wiru Miecza

Opublikowano

@Up

Ok, mam zwroj powrotu um wiec jak cos bede dzialac :)

Opublikowano

Decyzja co do serwa juz podjeta - Ravia.

Jeszcze co do woja zapytam, a moze warto zmienic na mentala? Jak sądzicie?

Opublikowano

Witam.

Po dłuższym czasie postanowiłem pograć w Metina 2. Zastanawiam się teraz czy warto w ogóle grać na privach? Kiedyś grałem na Tiverii i byłem zadowolony. Najlepiej jakiś hard.

Drugie pytanko: Wybór klasy. Korci mnie żeby zagrać body, ale każdy mi mówi że jest to beznadziejna klasa, która się do niczego nie nada. Wszędzie tylko słysze pvp: bm, exp: wp. Co myślicie?

Pozdrawiam.

Edit: Znajomy mi polecił Ravia.eu ale strona zdechła, na FB nie ma info o działaniu.

Na ravii bardzo często banują za bylejakiego bota zwłaszcza za fb , więc nie polecam ci ravii , ale polecam balmore :) O wiele więcej graczy i lepsza atmosfera gry.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Piszac fb mialem na mysli ich fanpage na facebooku..

Opublikowano

Zapraszam na Nexanity :) Dzisiaj o 21 start. Graj WP chociaż jest b. montonny .

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...