Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] NewTribals v3

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

dno.. za dużo światów jak na tylu graczy ..

I nawet tego jeb.. logowania nie umiesz zrobić eh..

2013-05-26 22:54

Masz doświadczenie oraz wiedze z zakresu PHP i obsługi serwerów na systemie Linuks? Napisz do nas na maila [email protected] i zostań administratorem.

szukasz osób które za Ciebie naprawią błędy ? ;>

Opublikowano

Imperial jakbyś szukał admina po godzinach to się zgłoszę :D
nie opłaca mi się szukać i zbierać na vpsa... a chętnie dołącze do teamu i wyprowadzę serwery na prostą drogę (każdy serwer jaki miałem był ok. ale brak kasy i padał ) więc myślę że tyle Ci starczy.
Pozdrawiam.
(jakbyś chciał coś wiecej wiedzieć, masz moje gg, masz PW. )

dno.. za dużo światów jak na tylu graczy ..

I nawet tego jeb.. logowania nie umiesz zrobić eh..

szukasz osób które za Ciebie naprawią błędy ? ;>

Nie musi umieć... jeden ma pomysły drugi dary.
miał kase i pomysł to postawił. jak umiesz php to czemu nie masz serwera..? bo nie masz albo pomysłu albo kasy.
zacytuje tezę
nie można zjeść ciastka i mieć ciastko. masz albo jedno albo drugie.
;d

Nieregulaminowa sygnatura.

Nowicjusz
Opublikowano

No a On ma tylko kasę z tego co widzę.. ;x

a i jak by chociaż to naprawił ed64732c16dba.jpg

Wtedy miał by + :D

Nowicjusz
Opublikowano

ten błąd był od samego początku i nawet twórca silnika chyba jeszcze tego nie naprawił bo miał z tym problemy

To patrz teraz :) udowodnię Ci że jeśli tego nie mogą zrobić to się chuya znają :p

6e094d7778632.jpg

15e9c99170be3.jpg

Opublikowano

Serwerowi poświecam godzine tygodniowo bo po prostu nie mam czasu. Jak widac działa i troche osob gra.
KNF - tak chuja sie znam. Nic nie ogarniam. Pieniadze dostaje od wujka z Ameryki bo przeciez nie zarobie bo kurde jak. To co, ze serwer dziala juz tak dlugo i zawsze sam wszystkim sie zajmowalem. Natomiast widze, ze ciebie niedlugo Microsoft zwerbuje.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Nowicjusz
Opublikowano

No ba :D nie no dobra sorry czasami się spinam o beznadziejna sprawę :P i już rozumiem wszystko skoro tyle czasu możesz poświęcić na serwer :P ale po prostu to logowanie mógł byś poprawić... to na prawdę dużo czasu Ci nie zajmie a będzie o wiele lepiej :D

Opublikowano

Witajcie! Juz dzisiaj wieczorem zacznie sie duza konserwacja, ktora znacznie zmieni dotychczasowa rozgrywke. Dotychczasowe swiaty zostana wstrzymane (z wyjątkiem najnowszego) i wystartujemy z czyms lepszym.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

weźcie naprawcie mi to

Taki błąd mi wyskauje w miejscu gdzie powinny pokazywać sie odznaczenia
jest to ze świata 1

Falalny błąd w funkcji cdb_server() - brak pliku konfiguracyjnego serwera 2.Jeśli błąd się powtarza, skontaktuj się z obsługą gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...