Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KM] [20 slotów] [NP] [LiveMC]

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak: jeśli do 18:00 nie będzie serwera, to oddaję go komuś bardziej doświadczonemu w ręce. Ale realny czas jak dla mnie, to 16:30-17:00.

Edit;// Ciągle nikt nie wszedł pod nickiem test, aby pomóc mi testować permissions. Za pomoc będzie nagroda ;)

Nikt nie chce ci testowac poniewac nikomu nie podales ip ;)

Opublikowano

Nick: Fishu
Posiadanie TS-a: Tak, posiadam

Kilka słów o sobie: Mam na imię Bartek i lubie takie servery.

Dlaczego chcesz u nas zagrać? : Podobają mi się takie servery.

Opublikowano

Ok większość osób dostała się na WL - tylko osoby poniżej 14-go roku życia i mające totalny zamęt w podaniu odrzucone. Zaraz otwarcie;)

Opublikowano

Riazek zwiększ ilość kont na IP , bo byłem testerem i teraz sie zarejestrować nie moge :D

Ilości nie zwiększę, ale zaraz Cię odblokuję:)

Opublikowano

Ogarniałem jeszcze pare spraw, ale dziwne było wchodzenie i wychodzenie ciągłe jednej osoby, więc się domyśliłem o co chodzi ;p

Opublikowano

Nick: Patrykx77
Mikrofon?: Mam
Kilka słów o sobie: Mam na imię Patryk , mam 13 lat i lubię grać w Minecraft'a ;P
Dlaczego ten serwer?: Podobają mi się serwery tego typu , ale każdy na jakim grałem był nie ogarnięty .

Hangamoon_eune_24_3_logo.png

Opublikowano

Nick:MrCracKu
Posiadanie mikrofonu:Tak
Kilka słów o sobie:
Mam na imie Filip,interesuję się sportem itp.Bardzo podobają mi się serwery tego typu.

Podanie Kolegi

Nick:BakuV
Posiadanie mikrofonu:Tak
Kilka słów o sobie:
Lubie grać w minecrafta,po prostu go lubie.Interesuje się takimi serwerami bo bardzo mi sie podobaja.

Opublikowano

Nick: Dimitri2
Mikrofon?: Jest :D
Kilka słów o sobie: Mam na imię Szymon :D W mc gram gdzieś od alfy z przerwą :P
Dlaczego ten serwer?: Lubię takie serwy i słyszałem, że ten jest bardzo fajny :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Pomocnik
Opublikowano

dokładnie żałosne administracja to jakieś nooby omg..

Opublikowano

Po pierwsze osoby, które nie potrafią rozmawiać inteligentnie, wyzywają mnie - powiem waszym językiem "wypierdalać".

Co do reszty ogarniętych osób, to przepraszam, ale 8/8 osób, które były ze mną na skype zgodnie stwierdziło, że woleliby zagrać na FB, tak więc przepraszam tych, którzy chcieli zagrać na KM, ale jeszcze powrócę do tego pomysłu. Ale najpierw zarobię na utrzymanie KM... Niestety, ale na KM ciężko, żeby ludzie kupili vip-a, a bez tego serwer się nie utrzyma. Jeśli ludzie wystarczająco dużo wydadzą na freebuild, to otworzę KM na serwerze 20-o slotowym i znajdę dla tego serwera jakiegoś ogarniętego administratora, a ja będę grał, jako zwykły gracz... No niestety, ale jeśli chcecie, żeby powstał ogarnięty serwer KM, który przetrwa więcej, niż miesiąc muszę na niego zarobić. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję, że jeszcze zagramy razem na KM :)

Opublikowano

KM moglbys zrobic i na 10 slotach

Najpierw musimy utrzymać fb, z którego zysków będzie można postawić KM. Jak już będę miał fundusze napiszę temat ilu slotowy ma być serwer KM, a może zrobię kilka serwerów. Jeśli będzie ciężko utrzymać KM, to być może wprowadzę "abonament" dostosowany do kosztów utrzymania serwera. Przy 10-o slotowym serwerze przy 10-u osobach na WL wystarczy sms za nieco ponad 3 zł miesięcznie, ale to opcja tylko jeśli dochody z FB będą zbyt niskie. Wszystkiego przekonamy się w najbliższym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...