Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KM] [20 slotów] [NP] [LiveMC]

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na prośbę graczy przechodzimy na freebuild. Wracamy prawdopodobnie w poniedziałek.

Przepraszamy!

Opublikowano

Nick:julogg2
Posiadanie TS-a:Tak
Kilka słów o sobie:Jestem Julek mam 12 lat i lubię Minecrafta.
Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Narazie nie ma dużo takich serwerów jak była 3 edycja to całe mpc było tym zaśmiecona lecz teraz nie :P

P.S. Mogę być testerem.

Opublikowano

Nick: SHOEL_PL
Posiadanie TS-a: Tak
Kilka słów o sobie: Mam 16 lat pochodzę z Lublina i lubię grać w Minecraft
Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Ponieważ serwer wydaje się być fajny i chciałbym spróbować na nim grać.

Opublikowano

Nick: Evocatus1337
Posiadanie TS-a:Tak
Kilka słów o sobie:Miły i ogarnięty.
Dlaczego chcesz u nas zagrać?:Ponieważ nigdy nie grałem na takim trybie w mc.

A tak btw. To bardzo ladna ta zapowiedź , wszystko estetyczne bez zbędnych rzeczy :) Like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Pomocnik
Opublikowano

Nick: xmc3
Posiadanie TS-a: Ta
Kilka słów o sobie: na pierwszej randce nie mówi się wszystko o sobie, więc zostawimy to na później :D
Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Lubie serwery z WL, są bardziej ogarnięte

Opublikowano

Nick: Ougi57
Posiadanie TS-a: Tak, posiadam

Kilka słów o sobie: Mam na imię Wojtek, lubię w wolnym czasie sobie pograć w gry komputerowe.

Dlaczego chcesz u nas zagrać? : Po zapowiedzi, server wydaje się fajny, wiec chciałbym na nim zagrać.

A tak btw. Mogę zostać beta-testerem, nawet pomóc przy pluginach, ponieważ mam z nimi duże doświadczenie. ;) Skype: OugiPL
Opublikowano

Na "kawadratowej Maskarze" nie ma VIP'a ;d

Niestety, ale muszę go wprowadzić, żeby serwer stał więcej niż 30 dni, ale może jeszcze wprowadzę zmiany, żeby ludzie nie mieli zbytnich kożyści, a pomagali utrzymać serwer. Jeśli przychody z serwera będą wystarczające, to uruchomię drugi serwer.

Opublikowano

Nick: HeeCreator
Posiadanie TS-a: Pewnie , że tak :)
Kilka słów o sobie: Mam na imię Kamil , jestem ogarnięty , potrafię współpracować oraz interesuję sie sportem .
Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Lubie serwery MC typu Kwadratowa Masakra , zwłaszcza kiedy administracja jest ogarnięta a cb skądś znam , poza tym mogę zostać testerem beta testów :)

Opublikowano

Nick:xDrabiiiQ
Posiadanie TS-a:Posiadam. :)
Kilka słów o sobie:Jestem Sebastian mam 14 lat i mieszkam w Bytomiu na Śląsku. ;>
Dlaczego chcesz u nas zagrać?:Poniewaz lubie tego typu serwery.

Opublikowano

Nick: SkateSkill
Posiadanie TS-a: tak
Kilka słów o sobie: Jestem Mikołaj gram w piłkę nożną i ręczną i w minecrafta <3
Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Bo lovciam takie serwery minecraft

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

Nick: xXx

Posiadanie TSa: Posiadam

Jestem ogarnięty, gram codziennie nie będę nikogo zabijał i chciałbym się dobrze bawić na serverze :D

Chcę zagrać, ponieważ chcę spróbować swoich sil na tego typu serverze :)

Opublikowano

Nick:WoTMcGamer

Posiadanie TS-a:tak

Kilka słów o sobie:Mam na ime Tomek^^,Jestem ogarnięty,nie grifuje.

Dlaczego chcesz u nas zagrać?:lubie serwery km a aktualnie nie ma fajnych

Opublikowano

On nawet tematu nie przegląda ... spoko -,-

Sorry, ale byłem cholernie zajęty pluginami. Sporo problemów z bazą danych od LogBlocka, ale już ogarnięte. Wchodzę w ostatni etap prac nad pluginami.

Mam nadzieję, że wystartujemy o godzinie 16:00. Trzymajcie kciuki:)

Opublikowano

Nick: mieczos

Posiadanie TS-a: nie na japku

Kilka słów o sobie: Mam 14 lat i lubię grać w Minecraft

Dlaczego chcesz u nas zagrać?: Ponieważ serwer wydaje się być fajny i chciałbym spróbować na nim grać.

76561198046924593.png
Opublikowano

Uwaga! Potrzebuję natychmiast jedną osobę, która pomoże mi testować ustawienia. W zamian nadam tej osobie rangę VIP. (jednak zrezygnowałem z tego, co jest w pierwszym poscie dla vipa, wymyślę coś, co daje mniejszą prewagę na starcie)!

Opublikowano

Cailo a o co chodzi?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Dobra, już właściwie kończymy, no ale końcówki permissions zostały. Musimy o kilkanaście/ kilkadziesiąt minut jeszcze przełożyć start, ponieważ nie chcemy wypuścić niedopracowanego serwera. Przepraszamy.

Edit;// Jeśli jescze ktoś chciałby pomóc przy testach proszę wejść pod nickiem test na s34.mineserv.eu:16560

Opublikowano

To podaj czas startu serwera bo ja juz nie moge sie doczekac ;DD

Powiem tak: jeśli do 18:00 nie będzie serwera, to oddaję go komuś bardziej doświadczonemu w ręce. Ale realny czas jak dla mnie, to 16:30-17:00.

Edit;// Ciągle nikt nie wszedł pod nickiem test, aby pomóc mi testować permissions. Za pomoc będzie nagroda ;)

edit:// Ktoś musi pilnie wejść na serwer pod nickiem test, to znacznie przyspieszy start serwera. I do tego ta osoba zostanie nagrodzona vipem (o ile okaże się pomocna). ZAPRASZAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...