Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem {PL}

MyShot*4*You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie chciałbym napisać, iż już pisałem o tym problemie na tym forum lecz nie został on rozwiązany, i dalej szukam pomocy.

Pól roku temu kupiłem kompa. zainstalowałem od razu co PL'a. I normalnie działał. Potem go usunąłem. Potem grałem na privach i tp i td. Po paru miesiacach stwierdzilem, ze wroce do PL'a. Dobra to go zainstalowalem. Spatchowalem. Właczam (wyskakuja normalnie serwery wyboru, Monastyr itp.), po czym komputer zaczyna pierdziec, robia sie kolorowe paski na monitorze po czym blue screen i komputer sie resetuje. Pierw probowalem sobie poradzic sam (zainstalowalem na inne partycji, usunalem antywirusa i tp, nic nie dalo wiec zainstalowałem system na nowo, TEZ NIE POMOGŁO!) . I jeszcze jedna wazna rzecz. Gdy do tego PL'a ktory nie dziala wgram Metin2 MOD (na privy) To włacza sie on normalnie ! A gdy zainstaluje w tym metinie METINA 2 MOD normalny do PL to jest ta sama sytuacja pierdzi i tp. O co tu chodzi do jasnej.... ? ;/ Bardzo prosze o pomoc . Jak sa pytania to pytac.

System operacyjny Windows 7 Ultimate 32 Bit.

cmr7f3.jpg

Opublikowano

@UP
Po co format jak może z innej partycji spróbować ?
Format to ostateczność, która i tak w wielu przypadkach nie daje pożądanego efektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...