Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką nazwe nadać serwerowi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę założyć serwer Survival + Frakcje, i nie wiem jaką nazwe mu nadać (będzie domena itp.)

Pozdrawiam! :)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Proszę Cię. Nie obraź się, ale muszę to z siebie wykrztusić. Takie pytania są irytujące.

Ty jesteś adminem, a my u Ciebie tylko graczami. To jest Twój serwer, nie nasz.

Ty o wszystkim decydujesz, oryginalność to pierwszy stopień do dobrego serwera, więc nie bierz sobie nazw od innych.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Proszę Cię. Nie obraź się, ale muszę to z siebie wykrztusić. Takie pytania są irytujące.

Ty jesteś adminem, a my u Ciebie tylko graczami. To jest Twój serwer, nie nasz.

Ty o wszystkim decydujesz, oryginalność to pierwszy stopień do dobrego serwera, więc nie bierz sobie nazw od innych.

No myślisz, że nad tym nie myślałem? Wszystko co myślałem, było zajęte (domeny), zresztą, serwer mi się kompletnie spier*olił (przez crashy) a dawnej nazwy używać nie chce...

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

BestCraft, ZombieInvasion, FractionWorld, FreeCraft,
Pozatym zapraszam na stronkę mojego serwera :)
xxx

Opublikowano

Team Craft
Factions Craft

Nie wiem, pomyśl sobie. Przyszedł mi na myśł jescze jeden tytuł, ale jego już nie powiem :)

Opublikowano

No kur** proszę wymyslić coś polskiego sam mam nazwę serwera Angielską powiem ci tak nie widziałem jeszcze NIGDY !!! serwer który ma Polską nazwę to tez ci pomoże rozwinąć serwer nazwa też sie liczy moja nazwa to Real-War czyli prawdziwa wojna radzę tobie wymyslić coś sam lub bez nazwy po otworzeniu serwera zapytasz sie graczy ;D

Opublikowano

No ***** proszę wymyslić coś polskiego sam mam nazwę serwera Angielską powiem ci tak nie widziałem jeszcze NIGDY !!! serwer który ma Polską nazwę to tez ci pomoże rozwinąć serwer nazwa też sie liczy moja nazwa to Real-War czyli prawdziwa wojna radzę tobie wymyslić coś sam lub bez nazwy po otworzeniu serwera zapytasz sie graczy ;D

Mój serwer 70S nazywa się Real-War i powstał dawno. Prawa nie są zastrzeżone, ale jeśli założyłeś serwer później niż ja z kolegą, to miło byłoby gdybyś zmienił nazwę na inną.

@topic:

Jak serio nie wiesz...

Survivalowe marzenie

Walczący o życie

XenonServe

ArgonServe

LifeOfFeet

343731479829004887779.png

Opublikowano

nazwa polska jak najbardziej, to dość oryginalne

musi być ona "z jajem", ale nie da się ukryć że po angielsku łatwej nazwe wymyślić

a wracając do samej nazwy to może być np. CraftujZNami

czy coś w tym stylu

Lajk ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...