Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemcy lina cieżka do Mausa

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam pytanko czy dobra jest ta linia do Mausa ? Czy biorą np. Vk4502 8t na kompanie ?

Opublikowano

VK 8 tieru jest niedocenianym czołgiem ale ci powiem że to czołg rewelacyjny. Jest brana na kompanie ale głównie to zależy od rozstawiającego. No wiesz, noob teamy jadą tylko na IS-3 :p

76561198001815076.png
Opublikowano

bo w e-100 juz ide mam tigera 2 i prawie e-75:

Opublikowano

PzIV - nic nie sprawi abym polubił ten czołg
VK P - po wymaxowaniu bardzo przyjemny czołg, jedyny minus to mała ilość HP jak na ten tier.
Tiger P - jeden z najlepszych czołgów 7t. Twardy, naprawde twardy, świetne działo z ładnym przeładowaniem. Jedyny minus to wieża, cała wieża.
VK A - całkiem szybki, z świetnym działem, potrafi odbijać, snajper na 550 metrów.

Opublikowano

Ja opiszę do Tigera P swoje przeżycia:
PZ IV grałem przed nerfem, więc się nie wypowiem, ale teraz wydaje mi się tragiczny.
VK30.01 P- Parodia czołgu- mało HP, prawie wogl nie skręca, wolno się rozpędza, działo z VKczy (czyli dość słabe), Pancerz nikły.
Tiger P- Super: bardzo twardy, dużo HP, dobre działo, mimo wszystko niezła wieża. Dość powolny natomiast.

Opublikowano

Piszę ze ja już ide w E-100 a chce w MAusa i sie pytam czy to ddobra lina . Ale i tak pujde bo jak sie nie przekonam jak się tymi czołgami gra to sie nie dowiem bo każdemu gra sie inaczej danym czołgiem .

Opublikowano

VK30.01 P odbija??? Pojebło że tak się zapytam? Stoi gościo pod kątem 30° (powinny iść dingi aż miło) i się wbijam 3x z rzędu Pz IV S, a ten czołg ma 3 najgorszą penetrację na tierze, więc nie wiem co ty ćpasz że mówisz że odbija. Zmień dilera albo bierz połowę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...