Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam

pacaninho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż rok temu kupiłem lapka w Media Expercie i chciałbym go teraz sprzedać, ale nie wiem za ilę.

Kupiłem go za 1700 zł. Wytłumaczcie mi dlaczego taki laptop był taki drogi? Co on ma takiego w sobie? Ja się nie znałem zbytnio jeszcze i kupiłem go z powodu, bo poleciałem na napis RADEON 1GB.

Acer Aspire 5250

Procesor: AMD Dual-Core Processor E-350 1.60 GHz

Ekran: 15.6 HD LED LCD

Karta graficzna: AMD Radeon HD 6310 http://www.notebookcheck.pl/AMD-Radeon-HD-6310.45953.0.html

RAM: 4 GB

HDD: 500 GB

Dlaczego taki laptop tyle kosztował? Gry mi tak kurw* słabo chodzą, że nie wiem.. Ile za niego dostanę? Proszę o odp. Taki szajs mi wcisnęli ..

Pozdrawiam!

Opublikowano

Chcę składać kompa. Słyszałem, że za 1000 zł przy odrobinie szczęścia złoży się też dobry PC . ;)

A dlaczego taki laptop był w takiej dużej cenie ?

Opublikowano

bo to nylo rok temu a poza tym pokazali grafike 1gb i kupiles ;p 1700zl to nie jest jakis strasznie drogi ale racja,ze przeplaciles

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...