Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w Tworzeniu map Adventure i mobów modyfikowanych

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam .

Chciałbym spróbować zrobić mapę Adventure lecz nie czaje jak sie zmienia na tryb Adventure tak aby przy wybieraniu save pisało że bez cheatowania się robiło tą mapę .

I jak tworzyć modyfikowane moby np. nazwanie moba "Oskir" i dodanie mu diaxowych itemów oraz przykładowo 1000 HP ?

Tak jak to robi Hypixel . Jeśli to się robi poprzez blok polecenia to poproszę o jakiś tutek i bardzo proszę o odpowiedź.

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

@Refresh
Proszę o pomoc nikt naprawdę nie wie jak to zrobić >?

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Tryb możesz chociażby zmienić modem SPC, a co do móbów to Hypixel zapewnie miał do tego jakiś plugin, jak chcesz robić mapę adventure na singlu to możesz pobrać moda CustomNPC i tam masz sporo bawienia się z mobami i różnymi takimi.

"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"

Opublikowano

A może znasz jakieś mody na enchantowanie na poziom X ? lub jakiś plugin . ?

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Pooglądaj sobie gościa "Sethbling" na YouTube :) On tłumaczy dużo

Zapraszam na serwer Minecraft!

NAJTRUDNIEJSZY SERWER MINECRAFTA W POLSCE!

Opublikowano

A ten Sethbing po angielsku gada ? Bo ja angielskiego nie umiem (nie uczyłem się w szkole angielskiego)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Ok, w takim wypadeczku Oskirze jest na to kilka rozwiązań :)
1.Naucz się angielskiego (polecam oglądanie filmów po angielsku z napisami po polsku).

2.Poszukaj tutoriali nt. filtrów stworzonych przez Sethbling'a.

3.Daruj sobie moby, ponieważ jest z tym dużo zachodu.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć enchant na X pobierz sobie moda TooManyIthems, jeżeli chcesz coś robić z mobami, to bez modów tylko zombie, szkielety, pig zombie i mroczne szkielety potrafią łapać zbroje/uzbrojenie. Pobaw sie też blokami komend (/give (nick) 137 1, aby zmienić na tryb przygody wpisz /gamemode 2. (Do spawnera potworów np. zombie tylko z modami da się dać zbroje, tak to nie).

To tyle, mam nadzieje, że troche pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...