Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Submit ticket

bobik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. To jest forum nie tylko do wstawiania hackow ale rowniez pomocy. Czy ktos ma jakis niezawodny text do Submit ticket, po którym odbanowywują konto? Jeżeli tak to Bardzo Prosze o pomoc. Pisze to dla ludzi chcących pomóc. Nie uznawajcie tego za SPAM

Opublikowano

Nie ma nie zawodnego ticketa do k2 żeby odbanowało konto. Trzeba mieć premium. Bez niego nie masz po co wysyłać.

To jest forum nie tylko do wstawiania hackow ale rowniez pomocy.

Zgadzam się z tobą, ale jest wyznaczony temat do pytań i problemów.

k2networkiv2.png
Opublikowano
moj niezawodny to taki.Hello!My nick is game this(tu swoj nick).Please undelected my account.I never use a cheats.

hehe to jest normalny tekst po angielsku. Na pewno nie jest magiczny po czym k2 odbanuje ci konto. Ale możesz spróbować tylko dopisz tak: I never use a cheates and bugs.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ok sproboje:Ddzieki jeszcze jak cos znajdziecie to napiszcie

ACha a co wybrac w ticket type??

-account issues?

-in game issues?

-payment-biling issues?

-raport abuse

-no promotion at this time

//Kaka

Double post - warn

Opublikowano

I tak unbana nie dostaniesz. Ja dostalem bana na acc z retail m60 i 29lvlem i unbana nie dostalem a wyslalem 10 rozbudowanych ticketow. Jak ktos wie jak unbana moge dostac i powie mi to kupie mu gold premium.

Opublikowano

Ale zawsze warto jest napisać tego ticketa mi zbanowali konto 4lvl napisałem i mi odbanowali

A brzmiał on tak :

Hello

My nick in game is(...)

I never using cheats, bugs

Please unban my acc

(nick)

Opublikowano

A ja po prostu miałem normalne bez niczego konto 4lvl i dostałem bana za hakowanie i mi odbanowali ale to pewnie przez przypadek albo jakoś tak mi odbanowali

Opublikowano
Hello K2 team.

2 days ago my account has been banned, but i dont know why.

Im playing always fair and im not using any game bugs or any game helpers.

I hope you will unban me, because im not cheating.

My nick is <nick>.

Thank You.

<nick>

Tak z nudów.

bez gif.

Znawca
Opublikowano

Ja też takie coś pisałem kiedyś i nie poskutkowało. Po ok 1,5 miesiąca pisałem znowu, z 3-4 tickety i mi odbanowali, chodź musisz próbować. Wyślij conajmniej 2 tickety, bo za 1 wysyłają jakieś bzdury.

Opublikowano

ja wyslalem juz chyba z 5 ticketow i nic. A na acc mam golda do 18 maja a acc zbanowali mi 20 kwietnia. Wyslalem okolo 5 ticketow i nic. I konto na 29lvl retail m60 sporo dinarow, master klanu i gold poszedl za nic. Jak ktos pomoze z unbanem to dam 5***** i moge kupic bronze premium.

>

Tu macie taki screen moich malych zakupow w marketplace na tym acc. Aktualnie probuje pobic ta liste na nowym acc, chyba ze ktos pomoze mi w unbanie tego, to kupie mu bronza lub moge oddac to nowe acc z 5 lvlem i bronze premium, dobre ratio i zrobiony famas przeze mnie w artmoney.

Znawca
Opublikowano

Wymyśl jakąś historyjkę, może poskutkuje. Ja napisałem, że miałem virusa na kompie i wszystkie konta mi banowało, ale przeinstalowałem windowsa i teraz wszystko ok. Napisałem:

I'm writing with ask. I thing that i had a virus/viruses on my computer, because all my account was been blocked. I preinstalation my windows and i'm havn't now viruses. And i have question. Can my account be unlocked?

Napisałem to i mi odblokował (lecz napisałem to 1,5 miesiaca po banie). Może spróbuj coś napisać, być może są błędy w moim angielskim, ale proszę nie spamować i nie pisać, jak powinno być.

Pozdro.

Opublikowano

Heh bo mi zbanowali 33 lvl z retailem i premke miałem jeszcze na jakieś 40 dni 13k dinarów awm,mp7a1,famas i dostałem bana nie wiem za co. napisałem z 7 ticketów i nic

Opublikowano

eh nigdy cie nie odbanuja mialem 29 lvl z retailem na famasa i silver premke i nie chca odbanowac wyslalem takie cos:

Ticket Description

Support Options: English

Ticket Type: Account Issues

Account Issue Type: Blocks, Bans & Suspensions

Subject: locked??

Description: I have birthday today i beg you ,unlock my account .

My WarRock account has been blocked for unknow reasons.

I never use a cheats or other programs in warrock and I also was reporting all cheaters in game..Ofcorse I never use bugs in warrokc so if someone submit a ticket for my account it was a stupid joke... So i again beag you to unban my account. I like my account, and i like warrock, and i wanna play this game, so i beg you(Admin team) to unban my account or explain why my account was blocked. I have active Retail Code (Famas), Silver Premium and my last method of payment was money bookers and id of this transaction is: 339376 so i again beag you to unban or explain me why my account has been blocked.

Your mathekk

odpowiedzieli mi tak :

Attention, theb0ron!

Account: theb0ron

Details: This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result, this account will be permanently closed.

We urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#), to familiarize yourself on what is and is not acceptable.

The War Rock team is committed to preserving the integrity and fairness of the game for all players. Please understand that our decision on the status of this account is final.

Should you have any further questions please submit a ticket through our website (http://warrock.gamersfirst.com./submit_ticket.php).

Regards,

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

wrkiller49pb2.png
Opublikowano

po prostu zbanowali mi 32 lvl retail m134 premki 45 dni za NIC napisali "MULTIHACK" piszcie ile ticketow chcecie nic to nie da odp jest z automatu te attection itd pisalem w roznych typach nie tylko bany na wszystko jest odp z automatu wiec nie piszcie ticketow bo to i tak nie ma sensu

Opublikowano

Ej ... słuchaj napisałem tak jak ty i napisali mi tak

K2 Network - WarRock do mnie

pokaż szczegóły 08:48 (2 godzin temu)

Odpowiedz

This email has been sent to let you know we have either received your support ticket or its status has changed. For any further action, please visit the support portal. Please do not directly reply to this email.

To view the response we have provided, please visit our website at http://www.gamersfirst.net/. You will need to log in to the site and select Submit Ticket under the Support tab on the left-hand menu bar.

Comment(s):

Attention, norbert71!

Account: norbert71

Details: This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result, this account will be permanently closed.

We urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com./policies.php#), to familiarize yourself on what is and is not acceptable.

The War Rock team is committed to preserving the integrity and fairness of the game for all players. Please understand that our decision on the status of this account is final.

Should you have any further questions please submit a ticket through our website (http://warrock.gamersfirst.com./submit_ticket.php).

Regards,

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

Ticket Information:

Ticket #: 3882-4718121

Date Created: 5/17/2008 4:11 AM PDT

To update or check the status of this Ticket:

- Go to: http://support.warrock.net/ics/support/def...icketID=4718121

- Log in, and you will be automatically taken to the Ticket page.

If you have general questions, please direct them to [email protected].

czy ktoś mi to przetłumaczy?

Opublikowano
A po jakim czasie wam odblokowali od napisania ticketów?

Taki mój jeden znajomy kiedy mu zbanowali konto to napisał z 5 ticketów do k2 i chyba nie dostał żadnej odpowiedzi. Po roku czasu k2 odpisuje że bardzo przeprasza i że ma już odbanowane konto.

k2networkiv2.png
Opublikowano
moj niezawodny to taki.Hello!My nick is game this(tu swoj nick).Please undelected my account.I never use a cheats.

Kurwa a od kiedy przed w angielskim przed liczbą mnogą się "a" pisze? Polacy jak zwykle sami się ośmieszają :|

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

mi zbanowali konto na 7 lvl, bo używałem crosshaira, ale napisałem ticketa i na drugi dzień miałem konto:) Ostanio, z 3 miechy temu zbanowali mi te same konto tylko już 11 lvl dopiero teraz napisze ticketa, to może odbanują......

• 1 miesiąc temu...
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

macie jakieś dobre tickety do k2 na odbanowanie wysłałem 2 z tąd ale niepomogły ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...