Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Delicious2

Evengeline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trawa konserwacja nocna:

- poprawienie zbroi na 125

- wymiana broni 2 - ręcznej

- dodanie nowych pytań na ox

- naprawa dodawania kd +7

- dodanie dzwonu na 125

- sprawdzanie i korygowanie bonów w biżuterii

- chyba dodanie questów

Rano do pobrania ma być nowy patcher.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jest już ten patcher bo chciałem sobie pograć a tu lipa ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nie widzę patchera ani na stronie ani na forum. Widocznie jeszcze nie jest gotowy. Wiem, że mieli jakieś problemy z msql, ale serwer już działa. Jajka dropią bez patchera. Jeśli będę miała jakieś info na temat dalszych aktualizacji na pewno wrzucę na forum.

UWAGA nowy client

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ech dopiero co wczoraj sciaglem klijeta a dzisiaj musze pobierac sobie nowego ;/

gmhq5mn.png

Opublikowano

Bony nie są max. Abs np. to 10-15-20. Klasy są dość wyrównane, w nocy była aktualizacja, podczas której mieli sprawdzać równość klas i skuteczność bonów.

Zmiana clienta - link wyżej

2mzof5.jpg
Opublikowano

Wsadzi mi ktoś kd +7 do broni i zbroi ? ... mam problem z nowym klientem, który podczas logowania do gry się wyłącza :<

Nick: McRobinho

Opublikowano

Zbyt szybko sie expi co do eq. wbijesz lvl a potem tylko katujesz na farm mapie i nic wiecej. polecam hikari-mt2 dużo lepszy jest.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Zbyt szybko sie expi co do eq. wbijesz lvl a potem tylko katujesz na farm mapie i nic wiecej. polecam hikari-mt2 dużo lepszy jest.

pomóż mi z hikarim to zagram ;d

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

ej a gdzie sie tam znajduje ten zajac co u niego sie pisanki wymienia? u czerwonych

gmhq5mn.png

Opublikowano

Serwer jest fajny szybko sie expi ale troche ciężej o eq :) Polecam

gmhq5mn.png

Opublikowano

off server?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...