Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

neostrada

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pytanie mam neta do 10 mega neoostrade, ale, że mieszkam jakieś 5 km od centrali dochodzi mi tylko 4mb da się coś z tym zrobić? oprócz przeprowadzki?, zeby więcej dochodziło ? ;3 ROBEM PRZYBADZXD.

Btw.

kto mje zmjenia nazwe tematu?! dobra bylo przepisowa.

Opublikowano

Ja sam też daleko mieszkam od centrali. Ale mój chrzestny wystarczyło , że zadzwonił tam z nimi uzgodnił i jakoś podziałało, może nie , aż tak.. ale zawsze coś.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

dzwoniłem, nic to nie dało, nawet nie zrobili tego, aby przestało rozłączać..

Opublikowano

@up

debila z siebie robisz czy jak? mówię, że oni nic na to nie poradzą LOL CO TU ZA RANDOMY SA:O

POWTARZAM DZWONILEM NIC NIE ZROBIA ! DLATEGO TUTAJ SIE PYTAM.

Opublikowano

Jesli tak mowili to nic sie nie da zrobic, mam podobny problem raz idzie 150% , niekiedy 100% , a czesto 60&

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

10mb w nowej ofercie to tylko chwyt marketingowy. Tepsa zmieniła tylko nazwy swoim ofert. Na linii telefonicznej jest wprowadzone zabezpieczenie które obniża przepustowość łącza do pułapu przy którym połączenie będzie stabilne. Znaczna część linii telefonicznych tym kraju była kładziona przynajmniej 10 lat temu, więc nie masz co liczyć na poprawę. Nowych linii nie położą bo to nie jest opłacalne, bo dzięki polskim przepisom muszą udostępnić linie konkurencji ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter dzięki za info, jeśli tak to chyba przeniosę się na bezprzewodowy, bo to jest porażka rozłącza i 3.5 mb z 2, nawet 2 razy wiecej nie ma :O, jeszcze czekam na jakies odpowiedzi np. robema i close <3

Opublikowano

Lepiej siedź na kablu, ja bym wiele dał za możliwość posiadania neta z kabla. Internet bezprzewodowy jest tragiczny, zwłaszcza kiedy jest lipna pogoda(oo wtedy to Ci rozłącza co 30sekund, pingi osiągają rekordy 3,5k-7,5k a download to max 5 kb/s).

coś Ty się tak usrał do tego robem'a? jest wiele innych osób znających się na rzeczy.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

nie fjem innym nie ufam, co do bezprzewodowego znajomi maja w LCS i maja pingi po 10 i super predkosc :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...