Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Szukasz najlepszego buildu na swojego champa? Zobacz jakiego buildu używają profesjonaliści.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4DP1on0.png

Bracia Dinh, znani pod pseudonimami Reginald i Dan Dinh po utworzeniu cieszących się ogromną popularnością portali solomid.net i championselect.net wyszli z kolejną inicjatywą, która zapewne w najbliższym czasie zagości w zakładkach wielu z Was.
Zastanawialiście się kiedykolwiek jakie itemy na danym championie kupuje Wasz ulubiony profesjonalista? Od tej pory możecie być na bieżąco z buildami używanymi przez topowych graczy.
Specjalnie dla Was krótki przegląd zawartości probuilds.net, abyście byli w stanie w pełni skorzystać z zawartych tam informacji.
2.png
  • Okienko to przedstawia zapis ostatnio rozegranych gier (serwer, nickname gracza, wybranego championa, tryb gry, wynik meczu oraz wykorzystany build).

3.png

• Następnie możemy wybrać interesującego nas championa, aby zobaczyć kto i co na nim zbudował w ciągu ostatnich 15 gier.

4.png

• Jeżeli chcesz przyjrzeć się statystykom konkretnego gracza to powinieneś skorzystać z ostatniej funkcjonalności probuilds.net. Możemy zapoznać się z podstawowymi informacjami o danej osobie jak i historią gier, runami, masterkami.
Mam nadzieję, że probuilds.net pomoże w poprawie poziomu Waszej gry. Należy jednak pamiętać, że aby w pełni wykorzystać build trzeba najpierw go zrozumieć.
źródło: how2win.pl
Kopiuję tą informację, bo pewnie nie każdy wchodzi na how2win.pl , a probuilds.net to na prawde fajna sprawa i myślę że wam pomoże w dobraniu najlepszego buildu, to lepszy sposób niż lolking :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ta strona ładuje się wieki, samej strony nie polecam ale masz plusa za chęci :)

Działa normalnie.

Buildy podobne do moich, zazwyczaj różnią się 1 itemkiem w zależności od sytuacji.

Opublikowano

ładuje się tak bardzo szybko

Stronka fajna ale niektóre buildy są strasznie Ujowe ;/

poza tym teraz tak się przyglądając to np. nasus zawsze inny build ;d

jeżeli chodzi o build to najlepszą stronką jest mobafire.com

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Mi ta stronka nie działa, pierw ładuje się wieki a potem mam błąd 504.

Opublikowano

Może sprzedał na końcu itemki i kupił Zhonye i DFG?

Ktoś tam pisał o mobafire, mobafire to syf... albo solomid.net albo nic.

Stronka jest ok, buildy mam podobne ale nie zawsze te same :P

@Up.

Działa, sensus czego Ty tam szukasz? :P

jak to czego? mam zamiar hejtować (joke)

w sumie to mam zamiar pograć troche nasusem niedługo ;>

<>

Opublikowano

Intryguje mnie to, ze BestRivenNA składa Zhonye i DFG na Riven. Hmm?

Jeszcze niedawno byl bug, ze po uzyciu zhonyi na riven mogles walic 2x ulta.

Fajna stronka, ale zawsze skladam wszystko sam na goraco

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Co do Zhonyi na Riven to był bug, że można było użyć Wind Slasha drugi raz po użyciu jej. Strona ok, ale wolę moje buildy.

Opublikowano

@up

Ale tutaj masz buildy tych wszystkich pro gejmerów i wydaję mi się że oni wiedzą co składają...

Widzę dlatego każdy bierze ten 1 co ma najlepszą statystykę , no chyba że ty szukasz taki żeby tobie sie podobał to gg :)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Ta strona po prostu ułatwia dobranie idealnego buildu, bo każdy buduje w innej kolejności, albo i inne itemy, ale przeglądając te gry, to np. na Twisted Fate ułożyłem sobie build, podbierając troche od innego, troche od tamtego i tak jakoś build mi wyszedł. Oczywiście oni też budują sytuacyjnie itemy i może dla początkujących może to być troche trudne ułożyć sobie build, ale jak już się co nie co ogarnia itemy, to myślę że można sobie na prawde dobry build ułożyć.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...