Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oszustwo] Musicie zobaczyć te zdięcia!

StasioMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wszyscy wiemy dzisiaj [29 Marca] o godzinie 16:00. wystartował 22 serwer gry S&F.

Minęło jakieś 30min, a tu gościu ma 9lvl! [No dobra to jeszcze ogarnę...]

Ale dodatkowo ma przepracowane 14h [WTF?]

Myślałem że Admini to jacyś porządni ludzie i nie oszoukują, a tu Suprice...

No to tyle z mojej strony sami to ocenijcie.

A tu "potwierdzenie"...

http://images.tinypic.pl/i/00356/8ijotyifx0ua.png

Opublikowano

A ja do ciebie mam pytanie ty pewnie chciałeś być w topce ?? pff .. nie licz na to , by utrzymać się w topce trzeba wydawać miesięcznie z 300 zł ... Ale nie wiem jakie miałeś zamiary :)

To może ten koleś był testerem i dostał możliwość skorzystania z tego świata jako 1 ...

Opublikowano

Testerem? Lolz. [Takiego "Głupiego" tłumaczenia się nie spodziewałem, ale dobra.] W sumie po co mieliby sprawdzać skoro tylko kopiują [base] , i usuwaja baze danych graczy.

Moim celem było top 1000. No ale spoko :D

[Aha, tak ps. Zdobyłem 2 grzybka :D]

EDIT:Niby mam te 5% na znalezienie grzybka a już 3. He He :D

A i wydaje tylko 11zł na miesiąc, więc powinno wystarczyć na top 1000.

EDIT2:Żeby maxymalnie wykorzystać S&F [Czas] trzeba wydać miesięcznie 100zł [600 grzybków] ale zawsze coś ci zostanie, i jeszcze moźe ci się coś [Grzybek] trafić w podróży.

Opublikowano

Testerem? Lolz. [Takiego "Głupiego" tłumaczenia się nie spodziewałem, ale dobra.] W sumie po co mieliby sprawdzać skoro tylko kopiują [base] , i usuwaja baze danych graczy.

Moim celem było top 1000. No ale spoko :D

[Aha, tak ps. Zdobyłem 2 grzybka :D]

EDIT:Niby mam te 5% na znalezienie grzybka a już 3. He He :D

A i wydaje tylko 11zł na miesiąc, więc powinno wystarczyć na top 1000.

EDIT2:Żeby maxymalnie wykorzystać S&F [Czas] trzeba wydać miesięcznie 100zł [600 grzybków] ale zawsze coś ci zostanie, i jeszcze moźe ci się coś [Grzybek] trafić w podróży.

ty sie chwalisz czy żalisz ?

I Po co ty to tutaj piszesz i meldujesz o każdym pierdnięciu. ?

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

To był tester.... Czy wszystko działa jak powinno. Kopiują? Może i tak, lecz zawsze warto sprawdzić :)

Opublikowano

Widocznie gościu miał jakiegoś bota czy coś w tym stylu, jak już sprawdzają go. Na pewno admini nic nie daja. Afera byłaby na prawdę duża, nie mogą sobie na to pozwolić.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Może haker wbił do bazy danych i se pogrzebał ale trochę mało se dodał może myślał że nikt nie zauważy xD w każdym bądź razie chyba dostał już bana i jeśli naprawdę się włamał to może ponieść odpowiedzialność karną jeśli SF go zaskarży .

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Lata doświadczenia :P są tacy ludzie to napewno ale w Polsce takie mózgi mamy nie zdziwłbym się jaby to był jakiś chińczyk

Zostaw like

Opublikowano

tak naprawde to takie coś jest bardzo łatwe tylko trzeba sie podjebać do bazy danych gry ;P

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

tak naprawde to takie coś jest bardzo łatwe tylko trzeba sie podjebać do bazy danych gry ;P

Hahahahhahahha yebłem hahhahah takie łamanie hasła samemu do sfa na bank zajmuje do 80lat wiec nie gadaj ze to banal bo bys sie nawet na kompa komus nie wlamal a co dopiero da takiej wielkiej korporacji pleya games

Zostaw like

Opublikowano

ludzie jak oni maja np haslo banan123 i nikt tego nie zgadnie :P a on sie nie wlamal tylko to bug juz wszystki wyjasnione tester zbugowala mu sie postac

Opublikowano

Tester srester, panowie, nie ma zadnych testerow. :)

Slyszalem o takim bugu, ale to nie o sf game, ale podobno w niej tez dziala -jesli zarejestrowalismy sie w odpowiednim momencie czas lecial 2x szybciej, nwm czy to prawda i w to wątpie. Moze jakis ruski hacker, wiecie jacy oni są, wszystko potrafia :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hahahahhahahha yebłem hahhahah takie łamanie hasła samemu do sfa na bank zajmuje do 80lat wiec nie gadaj ze to banal bo bys sie nawet na kompa komus nie wlamal a co dopiero da takiej wielkiej korporacji pleya games

hah gościu wiesz co robią na studiach ??? np: informatyk

masz zdać egzamin to tam nie ma ze na niego idziesz tylko płacisz komuś np 250zł i masz zdane jak ?

Proste wchodzi do ftp i gitara

i to jest naprawde łatwe sam mam programik który mi wynajduje hasła do sampa na serwery np na rmucznika ;******* jedzie cały czas

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

10

11

.

.

.

abc1

abc2

itp ;)

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

hah gościu wiesz co robią na studiach ??? np: informatyk

masz zdać egzamin to tam nie ma ze na niego idziesz tylko płacisz komuś np 250zł i masz zdane jak ?

Proste wchodzi do ftp i gitara

i to jest naprawde łatwe sam mam programik który mi wynajduje hasła do sampa na serwery np na rmucznika ;******* jedzie cały czas

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

10

11

.

.

.

abc1

abc2

itp ;)

Tak i lamiesz haslo na windzie to powodzenia dziecko ;)

wiesz ile ta metoda musiala by wygenerowac hasel ?

w hasle bedziesz mial znak specjalny to powodzenia ze zlamiesz ;)

12345ab.jpg

Opublikowano

Takims sposobem ich haslo lamalbys pierdyliard lat widziales kiedys film o mini hakerze jak lamie haslo ma 10 okienek i tekst tam leci szybciej niz ty odczytujesz obraz oczu xD i wcale nie jest tak latwo nawet po bardzo dlugim stazu tym to mozesz lamac haslo do archiwum winrar typu abc

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...