Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z zalogowaniem cofa do okna logowania

RuDeBoY:P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zalogowaniem się na postacie które są w m1 (na każdym królestwie ) po wyborze postaci cofa do okna logowania. Na drugim kompie działa wszystko normalnie. Przeniosłem jedną postać z m1 na BO i normalnie mogę się zalogować na tym kompie na którym mam problem ale po powrocie do m1 i próbie reloga znowu cofa. Wczoraj wszytko działało normalnie. Moim zdaniem nie jest to wina sprzętu bo kiedyś mogłem włączyć kilka kont i nie miałem lagów ani innych problemów(miałem viste a niedawno zrobiłem formata i zainstalowałem win7 ) . Internet raczej nie bo tak jak wczesnej napisałem na innym kompie działa a korzysta on z tego samego neta .

Syserr:

0329 14:55:34465 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0329 14:55:55562 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted.
0329 14:57:59729 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

18706.png

Opublikowano

Możliwe że masz jakiegoś robaka ( wirusa ) .

Który tak robi , Ja miałem podobnie przeskanowałem wykasowałem i git ;pp

"Panie proszę już wystarczy nie wystawiaj mnie na próby nie zniosę , nie mam tarczy nie doprowadź mnie do zguby ten człowiek cały czas walczy w sobie z demonami" KaeN

Opublikowano

Ale to nie postać bo mam tak na każdym serwerze i każdym koncie. Może ze to przez aktualizacje systemu bo w noc robiły się aktualizacje a ran ja się chciałem zalogować to był ten błąd/bug. Tylko co to za robak jak ja mogę się zalogować na postać która nie jest w m1 ale jak przejdę nią do m1 i robię reloga to mnie wywala wiec sam nie wiem ale zrobię skan i zobaczę czy to coś da. A i wczoraj wieczorm chciałem spr czy dalej jest ten problem i loguje się na konto a tu ban nie dostałem żadnej wiadomość na pocztę za co mam bana. Może za to ze za dozo razy próbowałem się zalogować na konto.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...