Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pirackie gry z PSX na PS3

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość odpalenia pirackich gier z PSX na PS3 nie mając przerobionej konsoli ? Oryginalne gry z PSX działają na PS3 ale piraty już nie.

Opublikowano

Jeśli masz Super Slima to odpalisz

na innych modelach nie działa
dodatkowo musisz mieć przynajmniej jedna oryginalną płytę PS1 aby zrobić podmiankę

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeszcze ja zadam pytanie związane z tym, czy działa to na slim zwykłym ? chodzi o oryginalne płytki z PSX i PS2.

gry z PSX'a odpalisz ale z PS2 już nie, tylko pierwsze modele fatów miały emulator PS2

Opublikowano

A jednak spoko znalazłem kilka gierek z czego jedna jedyna poszła ale jak ją odpalam pisze, że nie mogę jej włączyć z powodu ograniczeń regionalnych :(

logo1.png
Opublikowano

A jednak spoko znalazłem kilka gierek z czego jedna jedyna poszła ale jak ją odpalam pisze, że nie mogę jej włączyć z powodu ograniczeń regionalnych :(

Ściągnij tę grę w wersji PAL i będzie ok.

Opublikowano

Ściągnij tę grę w wersji PAL i będzie ok.

po co ma ściągać skoro nie odpali jej na nieprzerobionym Slimie

piracką da się tylko odpalić na Super Slimie robiąc przekładankę z oryginalna grą z PSX'a

czytaj co ludzie piszą w temacie!

Gość kamil40013
Opublikowano

Jeśli masz Super Slima to odpalisz

na innych modelach nie działa

dodatkowo musisz mieć przynajmniej jedna oryginalną płytę PS1 aby zrobić podmiankę

Szkoda, że do tego trzeba mieć SuperSlima. Niestety ja mam Slima więc ta opcja odpada.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...