Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem hackshield metin2 pl

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy wlaczam pla wszystko git , pozniej wlacza sie hack shield i mam 2 błędy 1 po drugim a to ss :

1 szy błąd : http://imageshack.us/f/12/beztytuudnt.png/

2 gi błąd : http://imageshack.us/f/202/beztytuu223.png/

Jeśli chodzi o internet to mam jakieś gówno z orange gdy mam limit pobiera mi do 100 kb/s , a jak teraz niemam to 10 kb/s , Moze to wina internetu ? beda lajki i 5 limit

zukh.png

Opublikowano

Instalki nie mam bo to od kumpla ;) ale jak kiedys grałem był hack shield i wszystko normalnie mi się włączyło

a moze skopiowac od kolegi jeszcze raz folder hshield ?

zukh.png

Opublikowano

Miałem taki sam problem zapewne masz inernet mobilny nic chyba nie poradzisz .

Podam ci 2 rozwiązania

1-Wejdz w folder metin2 i usuń cały folder hackshiled i spróbuj pobrac go od nowa

2-idz do kogoś kto ma internet o stałym łączu typu "Neustrada" i u niego sb go pobierzsmile.png

Opublikowano

odpalalem przz administratora nic nie dało wzialem od kolegi ten folder ale i tak mi sie cos patchowało , jak pokazuje sie hackshield ładuje sie 1/4 i pozniej te 2 błędy :(

zukh.png

Opublikowano

Ktos ma tak samo jak ja i niema slabego intrnetu tylko 10 mb/s jak pisze , wiec to chyba nie przez internet bo kiedys mi all działało jak był ten hackshield :)

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...