Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto i bocenie

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mama takie pytanko ponieważ kiedyś to było tak że jak założyło się konto i zaczęło bocić to był od razu perm, a jak tam chyba po 3 miesiącach to były ostrzeżenia itp tam też captcha były itp, a teraz jak jest? bo chce zacząc od nowa z tą premką, no ale jak bym musiał czekac 3 miechy to po premce na 2 miechy, no ale znów nie chce tracić jednego euro na przenoszenie licki

Opublikowano

Perm od razu, nieważne jaki staż ma konto.

Jeżeli boisz się bana to polecam PBDO Bota, który nie jest przypisany do danego ID.

@ZmkAg

Przecież poziomów też już nie ma...

Opublikowano

;/ czyli ile trzeba odczekać żeby sobie pobocić?

Edit: a przypomniało i się jeszcze jedno pytanko bo nie chce nowego tematu zakładać, działają jeszcze ta zmiana na stary wygląd laserów? bo robiłem tak jak w tutach a zawsze mi sie zatrzymywało ładownie na samej końcówce i nic dalej ;/, proxy zmieniałem nawet na 3 przeglądarkach cache czyściłem ale i tak nie szło ;/

Opublikowano

Perm od razu, nieważne jaki staż ma konto.

Jeżeli boisz się bana to polecam PBDO Bota, który nie jest przypisany do danego ID.

i po co wprowadzasz ludzi w błąd?

Jeśli zakladasz nowe konto i wykryja bota to usuwają konto

Opublikowano

Miszczu gada dobrze. Od razu perm bez pierdolenia się. Nie ma czegoś takiego, że im dłuższe masz konto to mniejsza szansa na zbanowanie. I BP NIE USUWA kont

Opublikowano

[...] I BP NIE USUWA kont

Aby zakończyć ten spam dam Wam notkę z Oficjalnego Forum DarkOrbit ^_^

Witajcie Kosmiczni Piloci,

W ten czwartek, dnia 04.08.2011, przeprowadzimy ważną aktualizację w grze. Dlatego tym ogłoszeniem chcielibyśmy Was przygotować na dwie zmiany.

1. Zmiana w systemie anty-botowym.

Od poniedziałku, dnia 08 sierpnia 2011, będziemy korzystali z następującego systemu w grze:

• Nowe konta, oraz konta, które nie są starsze niż 4 tygodnie, zostaną

niezwłocznie usunięte z gry, jeśli wykryjemy na nich działanie BOTów.

• Konta starsze niż 4 tygodnie spotkają się ze zmienionym systemem klasyfikującym:

[...]

Jaki z tego morał? Miszczu ani Adzik nie mają racji ^_^

Opublikowano

W ten czwartek, dnia 04.08.2011, przeprowadzimy ważną aktualizację w grze. Dlatego tym ogłoszeniem chcielibyśmy Was przygotować na dwie zmiany.

Od poniedziałku, dnia 08 sierpnia 2011, będziemy korzystali z następującego systemu w grze:

• Konta starsze niż 4 tygodnie spotkają się ze zmienionym systemem klasyfikującym:

[...]

Nie prowokuj mnie do flame. To jest tłoku pancerny informacja z 2011 więc przedawniona, no i też chciałbym zauważyć, że "Niezwłocznie usunięte z gry" nie znaczy usunięte konta. Chodzi tutaj o to, że konta otrzymują perma.

Opublikowano

Nie prowokuj mnie do flame. To jest tłoku pancerny informacja z 2011 więc przedawniona, no i też chciałbym zauważyć, że "Niezwłocznie usunięte z gry" nie znaczy usunięte konta. Chodzi tutaj o to, że konta otrzymują perma.

To że stara nie znaczy że nieaktualna. Jak na obecną chwilę to właśnie tamta informacja jest najaktualniejsza ^_^ i nie szukaj dziury w całym bo gdyby dawali perma to by pisało "Konta są blokowane permamentnie" a nie usuwane :P

Opublikowano

[...]

Człowieku zauważ że teraz nawet jak masz starsze konto to i tak leciały Perm'y .

Więc nie wprowadzaj w błąd .

Tyle że teraz w ogóle nie banują .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

0_0_1284523962_ja_pierdole_z_kim_ja_pisz

Mi nie chodzi czy lecą permy czy nie tylko czy konta mające mniej niż 4 tygodnie dostają perma czy są usuwane -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...