Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.4.7 czy 1.5.1

XisD

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolisz gra? na

• 1.4.7
      6
    • 1.5.1
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czemu dużo ludzi gra se dalej na 1.4.7?

Sam chciałem se zagrać na 1.5.1 ale sa same problemy z fajnymi modami, a na 1,4,7 wgram byle jaki mod i działa.

Co jest lepsze 1.4.7 czy 1.5.1?

Opublikowano

Osoby grają na razie na 1.4.7 dlatego, ze jest wiecej modów ;). Za kilka tygodni wyjdą mody na 1.5 i będą na tym grali :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Grają na 1.4.7 bo Mojang wprowadził parę beznadziejnych zmian i też nie ma modów.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

1.5.1 , zawsze gram na najnowszych wersjach , bo tam jest więcej serwerów.

Ale jak bym miał wybrać ktoras ze wszystkich , to 1.5/1.7 beta :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Hmm , To prawie to samo , Tylko że w update 1.5 dali Redstone block Chyba ;d

"Panie proszę już wystarczy nie wystawiaj mnie na próby nie zniosę , nie mam tarczy nie doprowadź mnie do zguby ten człowiek cały czas walczy w sobie z demonami" KaeN

Opublikowano

Ja gram na 1.5.1, bo są zajebiste filary z kwarcu. Pewnie mało gra na tym, bo jeszcze serwerów nie zrobili, problemy z plikami.

Opublikowano

ja wole 1.4.7 bo na 1.5 fps spadają ZROBIĄ NA 1.6 DOPEIRO CYTAT Główną przyczyną spadku komfortu rozgrywki są stare biblioteki, które są wgrywane po każdej aktualizacji gry. Mojang planuje podmienić je na nowe przy wydawaniu Minecraft 1.6. Przez ten czas sami musimy o to zadbać i podmienić kilka plików.

Opublikowano

Hmm.. pewnie dlatego że na 1.5 spadały FPS. Ale teraz już to naprawili. A tak poza tym to chyba ten Redstone Update mógł zepsuć sporo map escape i mechanizmów na serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...