Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komenda

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Widziałem kiedyś taką komendę, która niszczyła mojej drużynie wszystkie wieże. Jak brzmiała ta komenda? Ja już po prostu o niej zapomniałem, a właśnie chciałbym jej użyć i sprawdzić pewną rzecz. :D

Dam lajka.

Pozdrawiam. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie gadam bzdur, grałem wtedy gierkę na botach i ktoś to wpisał. Chyba komenda zaczynała się na "e", ale nie jestem pewien.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

była komenda /stop i jeśli wszyscy ją wpisali gra została usuwana, tak jakby się nie zaczęła, odbyła itp.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Nie, to na pewno nie była ta komenda. Wiem, że niszczyła ona nam wszystkie wieże, inhibitory chyba nie.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

takie coś NIGDY nie istniało i NIE BĘDZIE. Pomyśl kto by wtedy w to grał.. by było: mid or destroy all.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Nie próbuj mi wmówić, że takie coś nie istniało. Wiem, co widziałem. Grałem na botach, a zasady działania tej komendy były takie, jak "/surrender". 5 osób - minimum 4 na TAK.

Ktoś to wpisywał, pod koniec gry zaryzykowałem i dałem tak i zniszczyło mojej drużynie WSZYSTKIE wieże, a dodało nam kasy, bodajże 1800.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@up

to nie wszystkie, brakuje chociażby /ff /joke itp.

@topic

Co do tego typu komendy się jeszcze nigdy nie spotkałem, nie sądzę żeby coś takiego było. Ewentualnie możesz nexusa zniszczyć komendą /ff :p

Opublikowano

Dobra, widzę, że większość mi nie wierzy i pewnie myśli, że trolluję...

Może jest to coś w stylu ukrytej komendy, czy coś.

Szkoda, że nikt się nigdy z nią nie spotkał.

Close.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...