Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Czyli jak carrować gry na Solo/Duo!

Hebrydus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moglby grac czym chce prawdopodobnie z podobnym skutkiem,

Jak pokazałem na wcześniejszym skrinie-nic poza ryzem mu nie wychodzi .Chyba że robienie jaxem 1/4 i 37 farmy jest ok..

Sporo cwaniaków z diamentu jest chuja wartych i scisną ich ludzie z silv/gold.Przykładem jest taki farex, 2k elo a daje sobie reke uciac ze ja (silv 3 obecnie bo spadłem;/) napierdole mu jak dziecku;p

Opublikowano

Aktualnie posiadam 1.600 elo (IV złoto), i rośnie :D

Swój skill postawił bym na Platyne, czyli okolice 1900 elo, ale to tylko moje zdanie

Dlaczego (prawie) kazdy twierdzi ze poziom jego gry jest wyzszy niz ten ktory wskazuje elo?

Dlaczego 95% osob na brazie twierdzi ze gra jak srebro, 95% osob na srebrze twierdzi ze gra jak zloto, 95% osob... itp itp. porazka...

Czas przestac sie oszukiwac :/

Poradnik niczego nowego nie wprowadza.

Opublikowano

Ludziowie up nie dziwie się, ze chujowo gracie skoro zrecie się tak jak na rankerach w V bronze o lane... Ja przyznaje się, chujowo grałem kiedyś, ale odkąd naogladalem się maratonów streamow popierdalam jak ocelote2 xD Po przegraniu 3 miechow, stałem się lepszym graczem i zwyczajnie poszedłem na przód, a wiec uważam ze dywizja ocenia nasz poziom gry ( wiem ze mój jest do dupy )

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Dlaczego (prawie) kazdy twierdzi ze poziom jego gry jest wyzszy niz ten ktory wskazuje elo?

Dlaczego 95% osob na brazie twierdzi ze gra jak srebro, 95% osob na srebrze twierdzi ze gra jak zloto, 95% osob... itp itp. porazka...

Czas przestac sie oszukiwac :/

Poradnik niczego nowego nie wprowadza.

Jak gram duo z kumplem z platyny (przeważnie kumpel ma FP z IV Platyny a reszta to V Platyna i I Złoto) i na midzie robię staty np 12/3 i to nie jednokrotnie, mało tego jungluje mi się 5x lepiej niż w złocie to chyba coś znaczy.

Poza tym pisałem, że myślę, nie koniecznie tak jest, ale lepiej myśleć, że gra się na wyższym poziomie i grać dobrze, niż grać w brązie i myśleć, że jest się platyną a 1/12 to przez team było :)

Opublikowano

Poradnik spoko i rzeczywiscie nigdy nie surrendujcie. Mialem takiego rankeda ze z kumplem bylismy duo botem i w przeciwnym teamie tez byl premade no i niestety ostro nam wjebali MF chyba 8/0 miala wiec cisnela kazdego a tu nagle jeb przeciwny bot afk i win ;D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak gram duo z kumplem z platyny (przeważnie kumpel ma FP z IV Platyny a reszta to V Platyna i I Złoto) i na midzie robię staty np 12/3 i to nie jednokrotnie, mało tego jungluje mi się 5x lepiej niż w złocie to chyba coś znaczy.

Poza tym pisałem, że myślę, nie koniecznie tak jest, ale lepiej myśleć, że gra się na wyższym poziomie i grać dobrze, niż grać w brązie i myśleć, że jest się platyną a 1/12 to przez team było :)

Moze uznasz to za atak, ale twoja teoria jest bledna. Piszesz poradnik jak carrowac gry, grasz jak platyna a siedzisz na zlocie, nic tu do siebie nie pasuje.

Opublikowano

Mnie osobiście najbardziej denerwują flejmerzy.

#TOP Spoko TuT. Racja nie poddawać się Karthus w late keruje samym R :D

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Aktualnie posiadam 1.600 elo (IV złoto), i rośnie :D

Swój skill postawił bym na Platyne, czyli okolice 1900 elo, ale to tylko moje zdanie

To jest właśnie elohell.

Opublikowano

To jest właśnie elohell.

Na wszystkie togo typu "hejty" przykład mogę dać bardzo dobry

iCEA H2P Gucio, z 3 miesiące siedział w V platynce a potem w 2 tygodnie wszedł do III Diaxa.

Pozdro ;]

Opublikowano

Nie, nie wyjdziesz z brązu/silvera mając afka/trolla/złośliwego feedera w teamie co drugi mecz. I żaden poradnik na to nie zaradzi, więc to tylko spam.

I nie proście o przykłady, zagrałem ostatnio 10 rankedów, wszystkie dobrze zagrane z mojej strony, w 4 meczach idioci "me mid" i złośliwy feed, w jednym afk i w jednym troll Shaco mid.

4 na 10 rankedów normalnie zagrane i wygrane bo miałem normalny team, reszta w plecy. Jakieś argumenty? Dodam że grałem tylko Jaycem, moje KDA wynosi nim 8/3/10 (lolking), 14 przegranych rankedów, 10 wygranych (samym Jaycem). Pytam, co to kurwa jest.

Opublikowano

Przestałem czytać temat gdy zobaczyłem że rumble to ap bruiser WTF jest w ogóle coś takiego jak ap bruiser ? A no tak teemo zapomiałem a no i Kayle xD Nawet sporo no ale sry nie rumble.

Elo nie ma nic do dywizji jakby co, można miec 900 elo i byc na platynie i miec 2000 elo i być na bronze wystarczy chciec.

• 1 rok później...
Opublikowano

z góry mówie łatwiej było napisać w kilku słowach:

Farma,kille wygraj liniee pick postac z aoe ulti badz dobre solo ( AoE - Katarina/Orianna) ( Solo-Ahri,Zed,Fizz,akali itd..)

Proste? nafedowana akali samemu wygra gre

Sam pośiadam D2 który wczoraj wbiłem xD

Opublikowano

Poradnik dobry z sezonu 3.

Nie mniej jednak w porządku ,by było ,gdybyś uaktualnił swoją prace.

Przyda się słabszym graczom

+

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...