Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type t-34

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zbadałem sobie t-50-2 a nie mam kasy żeby go kupić (innymi moimi tankami raczej nie zarobie), chcę też pójść w linię wz'tów, tak więc moje pytanie brzmi, czy jeśli na type t34 odblokuję type 58 oraz 59-16 to dam radę podczas wbijania tych 50k expa nazbierać nim 750k na t-50-2 oraz 900k na 59-60? (gram na premce)

Opublikowano

ale mądra odpowiedź.... chyba logiczne będe dostawał wiecej expa to i wiecej kasy bede miał mniej expa to i mniej kasy ale zawsze będzie to w stosunku do siebie symetryczne wiec zamiast kurwa spamować mi w temacie i nabijac sobie bezsensowne posty idz sie pobaw swoim kogutem i może wtedy przyjdzie ci do łba jakaś porządna myśl..

po prostu debil z ciebie i tyle, ja się pytam ile on zarabia kredytów a ty mi piszesz ze tyle ile kredytów dostane no pomysl bezmógzowcu

Opublikowano

Jak kurwa dobrze napisał??? Wartość kasy do expa nie wzrasta liniowo dude, jak taki hardy to sobie sprawdź. A poza tym, wbijesz albo nie wbijesz, bo to zależy tylko od ciebie...

Opublikowano

Zależy czy będziesz ginąć, czy nie
Czy eksploatacyjny sprzęt używasz
Czy gold ammo za kredki
Ile dmg dostaniesz

Różnie

Ale Typem T-34 fajnie się zarabia nawet, ujdzie

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...