Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS srd 44 + 9

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnoście FMS. Znalazłem ziomka na serwerze Solar Czerwoni, który ma do sprzedania FMS + 9 srd 44 kd pen/ potwórki + 4 i tam z bonusami na 10% ludzie itp.

1. Ile takie coś może być warte ?Ziomek chce za niego 130kk czyli musiał bym kupić na allegro yangi za 60zł

2. Do jakiego lv Surze WP on wystarczy ?

3. Będzie może różnica w EXPie pomiędzy 32srd a 44 ? No bo ja mam kd smierci i potwora + 3 a tu są inne ale + 4.

4. Czy było by lepiej kupić + 9 srd 45 czystego i samemu go zrobić tzn kd potwor i smierci + 4 wkładać mu ?

5. Nie lepiej by było zainwestować te 120kk w coś innego ? Np 200hp buty itp ?

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnoście FMS. Znalazłem ziomka na serwerze Solar Czerwoni, który ma do sprzedania FMS + 9 srd 44 kd pen/ potwórki + 4 i tam z bonusami na 10% ludzie itp.

1. Ile takie coś może być warte ?Ziomek chce za niego 130kk czyli musiał bym kupić na allegro yangi za 60zł

3. Będzie może różnica w EXPie pomiędzy 32srd a 44 ? No bo ja mam kd smierci i potwora + 3 a tu są inne ale + 4.

1.Cene którą podał sprzedawca jest bardzo dobra i w miare tania

2.Do 75

3.Tak i to o wiele o jakieś ~500 dmg

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jeżeli tylko chcesz wydać złotówki na miecz w grze, to kup, jest to bardzo dobra okazja. Taki FMS starczy Ci aż do wymiany broni z wyższym poziomem ze średnimi i umiejętnościami. Zważ również na to, jaką postacią grasz, jeżeli jest to BM, wziąłbym tylko po to, by drożej sprzedać. Samemu nie opłaca się robić takiego przedmiotu, więcej wydasz na Smocze Monety, by włożyć średnie i jakiś dobry bon, niż to warte. Podobnie z KD, możesz mieć takiego pecha, że wejdą i za 20 razem. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

1.Cene którą podał sprzedawca jest bardzo dobra i w miare tania

2.Do 75

3.Tak i to o wiele o jakieś ~500 dmg

500dmg ? Czyli jak ja teraz mam na surze WP fms + 9 srd 32 dmg na koniu 500-600 to był by 1000-1100 ?

Opublikowano

500dmg ? Czyli jak ja teraz mam na surze WP fms + 9 srd 32 dmg na koniu 500-600 to był by 1000-1100 ?

To zależy od tego jak rozdane masz staty, jaką masz resztę eq itd

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

No staty 2int 1 wit. Co do FMS to warto kupić ? Bo tego co teraz mam FMS + 9 srd 33 kd potora smierci sprzedał bym za 40-50kk ? I za tą kase kupił bym sobie albo YY + 9 czysta lub coś z 2000hp

Opublikowano

Cena w yang jest bardzo dobra, nawet 60zł za takiego FMS to nie duża cena. Będzie kosa. :)

czyli co 44% = 4400dmg ?

nie. Nie wiem jak to działa, ale na pewno nie tak jak napisałeś :P
Opublikowano

Sam się dziwię :P Ale z 1000 DMG powinno być ? Tylko weź teraz takie coś kup i tu Ci konto okradli ? ( odpukać ) :P

Opublikowano

czyli co 44% = 4400dmg ?

Masz liczmy 100 ataku dodajesz średnie w tym wypadku 100 + 44% = 144 z FMS'em masz 144 ataku. Tak się liczy.

Opublikowano

Bzdury, bzdury, bzdury !

ŚREDNIE działają tak, żę do twojego ataku za każdym uderzeniem jest dodawane dodatkowe x% twoich standardowych obrażeń(tych wpisanych koło stat).

Jeśli masz napisane 500-600 to będzie bił odpowiednio więcej czyli np. ze średnimi 45% będziesz bił 725-870.

Dziękuje za uwagę i nie wmawiajcie ludzią ze 10% średnich da im 500 obrazeń... bo jak widać na powyższym przykładzie, nawet 45% średnich tyle nie daje...

Opublikowano

4. Czy było by lepiej kupić + 9 srd 45 czystego i samemu go zrobić tzn kd potwor i smierci + 4 wkładać mu ?

5. Nie lepiej by było zainwestować te 120kk w coś innego ? Np 200hp buty itp ?

1. Dosyć tanio

2. 75

3. Około 90-130 dmg więcej, aczkolwiek ten 32 śr nie jest zły

4. Nie sądzę wykosztował byś się i stracił wiele nerwów

5. Myślę, że tak, lepiej zainwestować w coś innego bo ten twój fms 32 spokojnie pociągnie do 75lvl.

Opublikowano

1.Bierz,bardzo tanio!

2.Możesz zostawić do 75lvl,nie powińieneś napotkać problemów

4.Straszne duże ryzyko,mogą za 1 razem wejść all jak mogą za 15.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Tak samo myślałem ? No ale i tak na tym koncie co wbije 35lv dropka bym miał tego FMS 44srd i dropił bym na nim w m2 przez miesiąc z 2x drop. Tak że nie wiem czy by to nie wyszło na plus. No i jak bym kupił tego fms sr 44 to sprzedał bym mojego za 35-55kk i już mam 2x rzeczy z 2k hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...