Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAJKA

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zaptać czy na dzień dzisiejszy działa ten bug z jajkami próbowałem już kilka razy zawsze jajka zabierało

poproszę o jakieś info na ten temat dziękuje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

nie nie chodzi mi o zająca wielkanocnego ;p po wylogowaniu powinny jajka zostawać a są zabierane

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ten bug został już w tamtym roku zlikwidowany , bo ludzie mogli sobie nieskończoną liczbe nagród odbierać .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jak rano udało mi się to zrobić a poźniej już nie mogłem

Tylko 2 razy mi jajka zostawił poźniej już zabierał

Opublikowano

O możecie mnie wprowadzić co to za bug? Tzn jak go się robi. Niedługo dozbieram do 1000 wielkanocnych jajek to sobie popróbuję.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...