Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy warto zabijać neutralnie stwory?

ImpectusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto.. Ponieważ gdy przegrywasz linie, lub gdy nic sie nie dzieje, na mapie. To nalezy je wbić daja nawet sporo golda od 40 do 60.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Tak opłaca się, np. jak gram Riven to jak wyczyszczę farme i mam się już wycofywać do bazy to robię wilki/golemy i tak mam te 70g +. A, że riven szybko czyści campy to nie ma z tym problemu i nie odstaję z farmą.

Opublikowano

Jasne, że warto. 3 linie dla 5 osób to za mało. Zawsze wpada dodatkowy gold i exp. Las powinien być cały czas czyszczony, tak żeby nic się nie marnowało.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

jak np masz linie przepchniete pod np 2 czy inchibitorowa wieze to raczej tam nie pojdziesz bo zara moga ganga na cb zrobic a ty nie bedziesz sie tlumaczyl/a ze chciales/as pofarmic. NP. wiedzimy i wilki respia sie bardzo szybko golem tez ale wolniej i daja jakos prawie 100g wiec to jakies 5/6 minionow [czyli 1 fala bez armatki] w dodatku jaszczur i pradawny golem daja nam jeszcze buffy ktore sas bardzo przydatne zwlasza blue [zwieksza mana.reg i skraca CD skilli]

Opublikowano

Warto.. Ponieważ gdy przegrywasz linie, lub gdy nic sie nie dzieje, na mapie. To nalezy je wbić daja nawet sporo golda od 40 do 60.

Dzięki bardzo. Dał bym like, ale mam już limit na dziś

28115007871547532208.jpg

Opublikowano

Wystarczy już przytakiwań ;) Jak nie macie innego zdania niż panowie wyżej to darujcie sobie kolejnego posta, bo zaczyna się robić tutaj spam.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Jak widać, usnął wszystko co napisał i dał tylko 3 kropki. Na to wskazuje że chyba można zamknąć temat. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...