Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty w Metin2 PL

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiek który ma na sygnie "hejterską" wypowiedź na temat justina biebera (chyba bardzo go lubisz), który jest dziecinadą uważa że jestem pośmiewiskiem, dzieciaku...idź sobie na privie jakimś pograć

@seba291

Masz rację, na tym czerwonym to ja mam właśnie SS jak podnoszę, a tam gdzie zaznaczyłeś to łowiły, tylko wtedy dało się łowić na ziemi normalnie, a PickUpa nie mieli takie szybkiego, ja sam napisałem i podnosiłem zawsze po 2 EQ małży, kk itp.

A co do tego gdzie są boty, szukałem mniej więcej i nie znalazłem, ale na S25 (Syriusz), widziałem sklepy, MUSZĄ expić skoro mają itemy...szukałem na orkach i imha (bo tam dropią riby, a je wystawiają), ale nic nie było

po 1 nie masz się czego czepić czepiasz się SYGNY mój profil moja sprawa więc morda

i nie mów mi co mam robić szkoda mi słów na Ciebie skończ tą dyskusje buhahah

papatki

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

po 1 nie masz się czego czepić czepiasz się SYGNY mój profil moja sprawa więc morda

i nie mów mi co mam robić szkoda mi słów na Ciebie skończ tą dyskusje buhahah

papatki

No tak, ale sygnatura jest publiczna, więc mam prawo wypowiedzieć się na jej temat :)

I nie mówię ci co mam robić, tylko skoro ty nie masz do mnie szacunku, i piszesz ku mojej osobie jakimiś "gimbasiarskimi" tekstami, to wiesz, tak to sobie możesz gadać w swojej szkole do dzieci, a nie na publicznym forum, i chciałem zakończyć dyskusję, ale ty ciągle ją kontynuujesz, więc przestań się wypowiadać już na ten temat i wyjdź ;), dziękuję dobranoc

Opublikowano

Ustąpie Ci dzieciaku znaj moje dobre serce dobranoc o 14.51 mowi buahah

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ustąpie Ci dzieciaku znaj moje dobre serce dobranoc o 14.51 mowi buahah

ja ci ustąpiłem właśnie, a dobranoc tak wcześniej ci piszę, żeby twoja mam nie musiała ci mówić, dzieciak jesteś to pewnie popołudniową drzemkę teraz masz ;)

@edit

Boty już sam znalazłem, proszę o zamknięcie tematu :)

Opublikowano

ja ci ustąpiłem właśnie, a dobranoc tak wcześniej ci piszę, żeby twoja mam nie musiała ci mówić, dzieciak jesteś to pewnie popołudniową drzemkę teraz masz ;)

@edit

Boty już sam znalazłem, proszę o zamknięcie tematu :)

Gdzie znalazłeś te boty? Sorry ale nie chce tworzyć nowego tematu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...