Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UJEBIA SIE?

Viliano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiejski to Ty masz ryj =D

wlasnie boje sie o czubki, nie wygladaja zbyt pewnie..

to, że matka natura nie obdarzyła mnie urodą, nie oznacza, że możesz mnie obrażać. przykro mi jest teraz :(

co do butów, one mają z tyłu na pięcie jakieś akwarium?

Opublikowano

kurwa xD Nie znasz sie na modzie, koles.

no i wybacz, ze Cie urazilem. ; )

Tak, to jest akwarium, tam czasami dajemy rybki.

modnie, nie oznacza ładne. one wyglądają jak buty ortopedyczne xD

Opublikowano

Jak taki madry jestes, to znajdz mi jakies ladne kolorki, mi sie osobiscie te spodobaly, wiec czekam teraz na Twoja opinie. =)

To co, wie ktos jak czyscic takie buty?

Opublikowano

Jak taki madry jestes, to znajdz mi jakies ladne kolorki, mi sie osobiscie te spodobaly, wiec czekam teraz na Twoja opinie. =)

To co, wie ktos jak czyscic takie buty?

mi ogólnie ten model się nie podoba, jest to brzydkie gówno wypromowane przez celebrytów, aby miało miano modnego i się sprzedało. kto o zdrowych zmysłach kupiłby taki szajs, jahwe.

Opublikowano

Ej, stary.. Wyluzuj. Nie pytam czy Ci sie one podobaja czy nie.. Chce po prostu fajny kolorek tych butow, a nie moge zadnego znalezc.

+ dylemat, ze nie bede mogl ich czyscic.

Opublikowano

Ej, stary.. Wyluzuj. Nie pytam czy Ci sie one podobaja czy nie.. Chce po prostu fajny kolorek tych butow, a nie moge zadnego znalezc.

+ dylemat, ze nie bede mogl ich czyscic.

to kup sobie nike main draw, całe skórzane, przejedziesz dwa razy szmatką i są jak nowe. w cięższych sytuacjach trochę benzyny ekstrakcyjnej na ścierkę i jedziesz.

Opublikowano

Jebani.. kazdy mowi co innego.

Mydlo i szczoteczka wystarcza do tego szajsu?

wystarczy wilgotna ścierka i wszystko zejdzie, no chyba, że chcesz w tych butach biegać po bagnach..

Opublikowano

I jednocześnie ich nie zniszczyć. Ścierka a jak się mocno ubrudzą trochę mydła możesz dodać i na koniec spłukać.

Opublikowano

Wg mnie najlepsza opcja, chociaż te białe miejsca mogą się brudzić.

A i tak dodam. Wiesz, że te buty mają rozmiar 48? :P

Opublikowano

Alez zagorzala doskusja sie tu rozwinela, haha! =)

Dzieki, Botan. Chociaz w polowie z Twojej strony to byl TROLL.

Ukinar, takze dziekuje. Wybiore chyba sobie te:

http://allegro.pl/nike-air-max-90-premium-333888-019-wiosna-48-5-i3124715313.html

no sory, ale ja o 1 w nocy nie prowadze grubej rozkminy i poniekąd nie wiem co sie dzieje juz, wiec moze trollowalem ale jest ok, nie mam jeszcze bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...