Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Duży ping

Royal75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grze mam duży ping, zazwyczaj od 100 do 500, ale to różnie.

Przynajmniej taki miałem przed chwilą grając na serwerze wrpsp przez te 10 minut.

Dlaczego mam taki ping,

w teście wyszedł mi mały

2607174922.png

przez ten ping mam lagi, proszę o pomoc. Daje 5 lajków i *****

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Od nie dawna mam bezprzeowodowego, to oznacza ze teraz zawsze bede miał duży ping?l ; ( ?

@edit

Siła sygnału : bardzo dobra

Tak jest napisane.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

No tak ale chodzi o stabilnosc lacza. Przy downloadzie tez Ci zapewne skaka predkosc. Nic nie poradzisz. Skonczy sie umowa to wez kabel. 1mb na kablu jest lepsze niz 10mb bezprzewodowego w grach tego typu.

Opublikowano

@up

komputer jest świeżo po przeczyszczeniu.

upload 1 mb mam od paru lat i dla mnie jest K. tylko od 1 doby mam internet bezprzewodowy i choruje na duży ping.

Szybkość łącza mam : 54 Mb/s

1364585759-U275536.png

Opublikowano

stabilnego łącza to ja pewnie nie mam, co jakiś czas kursorem najeżdzam na takie coś, raz jest napisane , że siła sygnału Bardzo dobra, czasem, że dobra, a bywa tak, że jest napisane słaba.

1364585759-U275536.png

Opublikowano

Podłącz się na kabel i pobierz odkurzacz wykonaj polecenia moze pomóc. I jak masz laptopa to laptop zawsze laguje :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Mam komputer stacjonarny, nie możliwe jest to, abym "podłączył się na kabel".

Tak więc internet będę miał bezprzewodowy czy tego chce czy nie, ale można wgl. coś zrobić, aby ten ping mi tak nie rósł, albo, żeby siła sygnału była stabilna?

1364585759-U275536.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...