Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CodMod][301lvl][22-8][2xEXP][UnikatowaPaczka][Monety[Fanpage][Questy]

CodModek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez nadziejny.. zaro adminow a duzo czitów..

Co ty Gadasz serwer jest na hasło aż do jutra nie masz możliwości grania .

PS : " Beznadziejny " Jak już. Nawet nie zagrałeś, ale co ja Ci poradze. :D

Opublikowano

Pytanie do H@ Jaka cena VIP'a I premium ? Mam propozycję , żeby usunąć premium odpisz jak będziesz i co o tym myślisz .

____________________ __________________________ ______________________ _______________________ _________________

Opublikowano

Pytanie do H@ Jaka cena VIP'a I premium ? Mam propozycję , żeby usunąć premium odpisz jak będziesz i co o tym myślisz .

____________________ __________________________ ______________________ _______________________ _________________

Klasy Premium są słabe tzn, jedna z nich ma ( 1/2 Scout oraz XM1014 ) , może zostaną usunięte jeśli gracze jeśli w ogóle się tacy znajdą sobie tego zażyczą.

Pozdrawiam. !

Opublikowano

Klasy Premium są słabe tzn, jedna z nich ma ( 1/2 Scout oraz XM1014 ) , może zostaną usunięte jeśli gracze jeśli w ogóle się tacy znajdą sobie tego zażyczą.

Pozdrawiam. !

Nie usuwajcie premek, dwie mogą zostać . START na 100% na 18:00 ??

Opublikowano

Nie usuwajcie premek, dwie mogą zostać . START na 100% na 18:00 ??

Przecież piszę, że Start o 18:00 . I nie spamuj już tym o , której start pozdrawiam. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...