Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dagger vs. healer ....

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ho chcę zagrać dagger.em lub healer.em. I moje pytanie.

Kto z nich lepszy w pvp

Którym z nich się szybciej expi .??

sygna_player.gif

Opublikowano

Wg mnie szybszy exp - dagger, PvP - healer :) Ogólnie healerem sie dobrze expi przez skill - leczenie - ale ogólnie dagger byłby wg mnie lepszy.

Opublikowano

Na PL grałem obydwiema postaciami i wbiłem nimi 75lvl

Napisze krotko. Exp daggerem a szamanem niczym sie nie roznił.

W v2 expiłem na mega wierzchowcu z bonusem 150 defa. Expiłem bodajze od ok 54lvl w V2. U szamana warto zainwestowac w dobrego antyka, z reszta sa tanie.

Pvp?

Szaman miał wiecej zalet od ninji. Na szamana bardzo mało osob posiadało abs i mało kto miał bron z KD szamana. Własnie te 2 aspekty pozwalały mi wygrywac w pvp w srednim eq. Gdy juz sie dorobiłem niezłego eq skili i biologa to juz była miazga, przydatnym skilem jest leczenie ktore mi ratowało czesto tyłek.

Dagger? Hmm na niego wiecej osob ma juz abs (ale na pewno mniej niz na miecze i 2reke). Jest postacia szybsza i zwinna.

Sam wybierz kim Ci sie bedzie lepiej grac.

Opublikowano

@2UP

Każda postać nadaje sie do expa jak i do pvp tylko musi mieć odpowiednie eq i biologa . Ja polecam healera bo ma dosyć tanie ku , mały CD skilli no i duże leczenie przez co jest praktycznie nie do pokonania.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na PL grałem obydwiema postaciami i wbiłem nimi 75lvl

Napisze krotko. Exp daggerem a szamanem niczym sie nie roznił.

W v2 expiłem na mega wierzchowcu z bonusem 150 defa. Expiłem bodajze od ok 54lvl w V2. U szamana warto zainwestowac w dobrego antyka, z reszta sa tanie.

Pvp?

Szaman miał wiecej zalet od ninji. Na szamana bardzo mało osob posiadało abs i mało kto miał bron z KD szamana. Własnie te 2 aspekty pozwalały mi wygrywac w pvp w srednim eq. Gdy juz sie dorobiłem niezłego eq skili i biologa to juz była miazga, przydatnym skilem jest leczenie ktore mi ratowało czesto tyłek.

Dagger? Hmm na niego wiecej osob ma juz abs (ale na pewno mniej niz na miecze i 2reke). Jest postacia szybsza i zwinna.

Sam wybierz kim Ci sie bedzie lepiej grac.

Jak byś miał polecić to byś bardziej healera polecił dla mnie.?

sygna_player.gif

Opublikowano

Ja polecam zdecydowanie Healera. Grałem oboma postaciami i powiem Ci ,że jeżeli chodzi o pvp to dla mnie healer.

Dagger może jest szybki,mocny ale z celnością skilli jest słabo oraz dystansem a healer ma strasznie mocne dmg,mało abs jest na niego + ma takie skille mocne jak np. Przywołanie błyskawicy (posiada tam dużo procent. na omdl.),Burzowy czy też Rzut. Z bonami na szybkość zakl. jesteśmy napierać przeciwnika naszymi skillami co 3sec. Wspomagające skille ,których dagger nie posiada to zwiekszenie ataku,leczenie (Dobrze rozwijane wyleczy 9k/10k) , Zwinność (Wpływa na ładowanie skilli + poroszania sie.

Wybierz Healera i zobaczysz jak będzie Ci się świetnie grało gdyż jest to postać świetna do PVP jak i solowego Expa.

Opublikowano

heller pod pvp dzieki leczeniu dagger exp na poli tylko jak zrobisz niezle eq to z buta mozesz w grocie sprobowac ale jednak to poli jest najlepszym sposobem na exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...