Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup nowego kompa.

Daxerro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TO ZAPISZ SOBIE NA KARTCE PODZESPOŁY KTÓRE CI PODALI I ZAPYTAJ SIĘ GOŚCIA ZE SKLEPU LOKALNEGO CZY MA TAKIE.

Trudne?

graphic.png

Opublikowano

No to szukaj innego sklepu albo jedz do miasta ktore ma punkt odbioru z moreli i tak bedziesz mogl zaplacic albo wziasc na raty

Tak, naliczy o jakis tysiac drozej.
Opublikowano

Do wszystkich tych miast mam z 100-200 km xD Co do Haitz, widzę że użył Caps'a więc odpowiem. Ten pan ciągle robi według moich notatek, lecz cały czas coś zmienia (wgl. wszystko xD). Nie wiem czemu nie mogę wziąc w internecia, mama chce tylko tam i nigdzie więcej xD Coś tam problemy z pinionżkami mamy i dla tego xD

Opublikowano

Nie wiem =( Też to mamie mówię, ale ona mówi że tylko tam może kupić :\ A tak wgl. to widziałem duużo filmików jak nowe gry na tej karcie chodziły na "ultra" w 15-30 fps'ach =P

Opublikowano

gt610? hahahaa

Pograć na ultra pograsz ale przy 15fps to nie frajda, wręcz śmiech, zresztą rób jak chcesz, nikt Cie nie zmusza tylko doradza ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Też shit. Masz budżet 2600 tak ? To czemu nie weźmiesz czegoś od nas ? Przyjedzie złożone za tą samą cenę, jak chcesz to nawet na raty można

Opublikowano

No kurde, chciał bym ale mama nie może wziąć nigdzie indziej,tak mówi. Nie wiem czemu, też bym wolał mieć lepszego kompa taniej, ale ona nie może mi tego zagwarantować. Tak więc, co do karty, myślę że nie jest najlepsza, ale wystarczy aby grać na niskich/średnich ;]

Opublikowano

Weź z nią pogadaj, powiedz że to strata pieniędzy, można zaoszczędzić albo mieć lepszy komputer w tej samej cenie, gwarancja raty wszystko jest. Jak nie da rady to powiedz gościowi co dokładnie chcesz i że innego nie weźmiesz. Jak to nie wyjdzie to bierz ten złom co Ci wciska bo nie ma rady

Opublikowano

No, komp już zamówiony. Chciałem się tylko dowiedzieć jak ta karta będzie wyglądać ;] Na YT widziałem że nie najgorsza jest, i jak dla mnie wystarczy. Myślę że np. LOL'a mi na 60 fps'ach wyciągnie xD I wgl. to mam zamair po zakupie zbierać na nową kartę graficzną, tylko nie wiem jaką, taka żeby pasowała do reszty : P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...