Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AquariuS [Dedyk]

AquariuS.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na serwerze i wiele osób odchodzi? A to dlaczego? Dla każdego ten serwer nie ma przyszłości. Robisz biologa i zostaje Ci expienie oraz robienie katakumb, nic więcej. Wczoraj na moich oczach ponad 10 osób wywalało eq i to takie osoby z 90lvl+. Ogólnie serwer nie jest zły, ale mało osób i nic ciekawego nie ma.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Grałem na serwerze i wiele osób odchodzi? A to dlaczego? Dla każdego ten serwer nie ma przyszłości. Robisz biologa i zostaje Ci expienie oraz robienie katakumb, nic więcej. Wczoraj na moich oczach ponad 10 osób wywalało eq i to takie osoby z 90lvl+. Ogólnie serwer nie jest zły, ale mało osób i nic ciekawego nie ma.

Po to zwiększamy poziom i dodamy rajdy.

Masa nowego (wlasciwie juz starego) kolorowego szajsu, po kilka zbroi, broni, do tego licznik online - 200.

Jak dla mnie nie ma sensu zaczynac gry..

Kolory szajs to jest na Xenox za przeproszeniem.

Opublikowano

@UP
I komentarzem w ktorym obrazacie inny server tylko jeszcze bardziej zniecheciles mnie do gry...

Zachowanie conajmniej dziecinne i nie przystajace na administracje.

Powodzenia

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

I komentarzem w ktorym obrazacie inny server tylko jeszcze bardziej zniecheciles mnie do gry...

Zachowanie conajmniej dziecinne i nie przystajace na administracje.

Powodzenia

Jaki komentarz, taka odpowiedź.

Opublikowano

Zainstalowalem lunchera do innego privka i wgralem wszystkie aktualizacje gra działa ale jak wybieram postać i pojawia się pasek logowanie to wyłącza się gra.

Wie ktoś jak naprawić?

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Administracja szybko reaguje na każde błedy / skargi. Nie ma na serwie w 98% żadnych bugów ( w 98%, bo może sie stać, ze jakis sie nagle pojawi). Jeden z lepszych Medium na jakich grałem :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Administracja szybko reaguje na każde błedy / skargi. Nie ma na serwie w 98% żadnych bugów ( w 98%, bo może sie stać, ze jakis sie nagle pojawi). Jeden z lepszych Medium na jakich grałem :)

hmm masz racje, z tym ze bardzo duzy ---- bardzo malo ludzi gra i to mnie zniechecilo.

Opublikowano

Tak , każdemu sie opłaci zagrać , a jak wiadomo im więcej ludzi zacznie grac , tym więcej będzie osob na serwerze .

Serwer godny uwagi i dopracowany , mila administracja, staraja sie kazdego dnia by usuwac bugi jak sa odnalezione i dopracowywac serwer do 100% .

Polecam i zapraszam wszystkich , którzy szukaja dobrego medium'a! :)

Opublikowano

Serwer ogólnie ciekawy ale jest jeden mankament - exp powyżej 100 lvla jest męką. To, że przez 3 dni były zwiększone raty to w niczym raczej nie pomaga.Ludzie wbijają 100lvl i dalej im sie odechciewa bo wbijanie ze 100 lvla na 110 jest porównywalne do wbijania z 80 na 86 na PLu (wiem to z autopsji) Skoro to priv medium to powinno być troche łatwiej według mnie. Dodałbym również jakąś mapke gdzie bedą same metki + jakis boss. Metki 85,90 + jakies dla graczy 100lvl+. Zwiększyłbym też szanse wydropienia broni na 75 lvl ze szkaty ripka oraz jakieś bossy, z których oprócz Azraela i Aquasisa poleci czarna perła. Dzięki i pozdrawiam

19481.png
Opublikowano

Nie wiem jak jest z expem , ale nie moze byc az tak tragicznie jezeli po tygodniu byly juz max lvle od startu..

A bron 75 ma być mało dostępna na serwerze , jeżeli chcesz mieć broń 75lv to próbuj ją dropnąć , lub zbieraj tydzień by kupić ;)

Opublikowano

ile tu osob gra ?

pobieram clienta i za 20 min wejde na serwer

@EDIT

uh to teraz nie mozna sie o nic zapytac bo odrazu 10%? paranoja..

Opublikowano

Wow serwer super!

Dla mnie byłb idealny, gdyby bł 6-7 bon na klasy (mało ważne) i 1-5 bon wchodził maksymalny! Dla mnie to bardzo ważne jak i pewnie da wielu innych graczy.. dlatego niech administracja zastanow się nad tym 1-5 bonem ^^

Opublikowano

Serwer medium ???? No chyba nie skoro na start nawet butów wiatru nie ma a kasa to leci od 1 lv gorzej niż krew z nosa, gdyby nie sprzedaż u NPC potów to na 17 lv nadal nie było by mnie stać na buty wiatru.

Nie polecam serwera chyba że ktoś lubuje się w hardach zwanych jako medium.

Opublikowano

Serwer medium ???? No chyba nie skoro na start nawet butów wiatru nie ma a kasa to leci od 1 lv gorzej niż krew z nosa, gdyby nie sprzedaż u NPC potów to na 17 lv nadal nie było by mnie stać na buty wiatru.

Nie polecam serwera chyba że ktoś lubuje się w hardach zwanych jako medium.

Buty wiatru sa za 500k , wiec takie drogie nie sa , a kasy po wbiciu 30lvla starcza na kupienie broni 30lv i wybonowaniu eq na pz.

I zanim wbije sie wyzszy lv , np. 70 to spokojnie ma sie juz na lepszy eq.

osobiscie na poczatku expilem 3 konta jednoczesnie , lecialo malo expa , ale jak wbilem 67lvle na 3 postaciach mialem razem oko 800kk, wiec to chyba az tak tragicznie nie jest .

Opublikowano

Nie wiem jak jest z expem , ale nie moze byc az tak tragicznie jezeli po tygodniu byly juz max lvle od startu..

A bron 75 ma być mało dostępna na serwerze , jeżeli chcesz mieć broń 75lv to próbuj ją dropnąć , lub zbieraj tydzień by kupić ;)

Max lvle są, bo pare dni byly raty zwiększone do 200 czy tam 100% To TOPka expiła jak dzikusy, raty sie skonczyły to i nowych ludzi z max lvlami nie przybywa :). A bron na 75 wydropiłem, dlatego wypowiadam sie o stopniu trudnosci związanym z jej zdobyciem. Pozdrawiam :)

19481.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...