Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer off 4ever kei i adads polecieli w huya elo .

ciekawe

[GM]Adas

[GM]Kei

nie mielismy dostepu do dedyka wiec nic nie moglismy zrobic.Bylismy tylko pomocnikami wiec prosze zeby wszystkie zale nie byly kiedowane do nas.

Opublikowano

Server taki sam jak inne w tej ze kategorii.

Nie ma zadnych ciekawostek, zmudny exp, zmudny drop, tak jak na pl

Sa gotowce ktore mozna lekko zmodyfikowac w ten sam sposob jak ten server.

Nie ma nowosci, podczas expu nic nie dropi, wiec jest tak samo jak na PL tylko ze wieksze raty, a pl zmudny,monotonny,zadnych ciekawostek

Opublikowano

Faktycznie nie tego się spodziewałem bugi sa straszne np idziesz do stajennego i dostajesz konia klikasz ulepsz konia i bez medali ci lvl konia podnosi. Po 2 nie dropią szkatułki z bonami itp wbiłem 12lvl prawie i 0 nic ani 1 szkatułki

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Haha Ciul Adaś w teamie, nie dziwie się, że to gówno pada.

Pozdrowionka mośki, tego waszego gównianego serwerka nawet niepełnosprawny umysłowo nie poleci.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobrze wykonany, jednakże fałsz Administracji narobił sobie ze mną kłopotów.

Nie działa główna strona? Nie działa serwer? Ten serwer niestety się nie rozwinie, bo tzw. TheSzczepan4, który jest największym ścierwem w obecnym Team uniemożliwia owy rozwój.

Serwer niestety nie powstanie i się nie rozwinie.

Niepotrzebnie fatygowali się, stawiając serwer.

Wszystkich chętnych zapraszam do tematu byłej Cedonii: http://www.mpcforum.pl/topic/629715-cedonia-dedyk/?p=4844901

Baltazar? HA - GA Cedonii? Podpadł Botalsowi za kurewskie zachowanie? Chciał wojny? Przegrał DDOS'em. Botals wygrał? To było oczywiste.

Ten serw tak samo padnie. Macie słowo Botalsa. ;)

Rozpocząłem już swoje działania.

Podziękujcie Szczepanowi, który okazał się dwuulicowy i doprowadził do upadku serwa stawiając się do mnie.

Zapraszam na główną stronę serwa, która już nie działa, oraz serwer, który jest OFF.

Pozdro dla gnidy Szczepana, któremu wyciągnąłem rękę, dając szansę na bycie w Team Gladora oraz Divine.

Serwer padnie z moich rąk. ;)

mrbotals.png

Opublikowano

Haha Ciul Adaś w teamie, nie dziwie się, że to gówno pada.

Pozdrowionka mośki, tego waszego gównianego serwerka nawet niepełnosprawny umysłowo nie poleci.

cos ci nie pasuje ze byl w teamie?

Serwer jest naprawdę dobrze wykonany, jednakże fałsz Administracji narobił sobie ze mną kłopotów.

Nie działa główna strona? Nie działa serwer? Ten serwer niestety się nie rozwinie, bo tzw. TheSzczepan4, który jest największym ścierwem w obecnym Team uniemożliwia owy rozwój.

Serwer niestety nie powstanie i się nie rozwinie.

Niepotrzebnie fatygowali się, stawiając serwer.

Wszystkich chętnych zapraszam do tematu byłej Cedonii: http://www.mpcforum.pl/topic/629715-cedonia-dedyk/?p=4844901

Baltazar? HA - GA Cedonii? Podpadł Botalsowi za kurewskie zachowanie? Chciał wojny? Przegrał DDOS'em. Botals wygrał? To było oczywiste.

Ten serw tak samo padnie. Macie słowo Botalsa. ;)

Rozpocząłem już swoje działania.

Podziękujcie Szczepanowi, który okazał się dwuulicowy i doprowadził do upadku serwa stawiając się do mnie.

Zapraszam na główną stronę serwa, która już nie działa, oraz serwer, który jest OFF.

Pozdro dla gnidy Szczepana, któremu wyciągnąłem rękę, dając szansę na bycie w Team Gladora oraz Divine.

Serwer padnie z moich rąk. ;)

po 1 to co przeczytalem to sa jakies jaja hahahaha

serwer upadl przez ciebie?co ty niby zrobiles?

serwer upadl przez niedopracowanie i full bugow a chyba ty z tym nic wspolnego nie miales wiec najpierw pomysl co piszesz potem sie wypowiadaj

Opublikowano

po 1 to co przeczytalem to sa jakies jaja hahahaha

serwer upadl przez ciebie?co ty niby zrobiles?

serwer upadl przez niedopracowanie i full bugow a chyba ty z tym nic wspolnego nie miales wiec najpierw pomysl co piszesz potem sie wypowiadaj

Najpierw dowiedz się wszystkiego, jak było naprawdę.

Baltazar próbował rozpocząć wojnę z "Sławnym Botalsem".

Nie ma problemu. Dlaczego Cedonia była non stop OFF? Bo Baltazar ją wyłączał? Nie rób żartów. ;)

Dlaczego Serif jest OFF? Bo Michas go wyłączył? Nie ośmieszaj się.

Oświadczam, że z tym serwerem zrobię to samo ze względu na pewną gnidę w Team. ;)

mrbotals.png

Opublikowano

Najpierw dowiedz się wszystkiego, jak było naprawdę.

Baltazar próbował rozpocząć wojnę z "Sławnym Botalsem".

Nie ma problemu. Dlaczego Cedonia była non stop OFF? Bo Baltazar ją wyłączał? Nie rób żartów. ;)

Dlaczego Serif jest OFF? Bo Michas go wyłączył? Nie ośmieszaj się.

Oświadczam, że z tym serwerem zrobię to samo ze względu na pewną gnidę w Team. ;)

Dlaczego jest Off? Bo TheSzczepan4 go wylaczyl?

Opublikowano

Wczoraj było otwarcie mój drogi.

Zastanów się nad sensem swego przekazu. ;)

Czlowieku nic do ciebie nie mam ale zaczynasz mnie denerwowac.

1.Wczoraj byl start mial byc o 20 byl o 22 chyba opoznienie bylo tak wiem ale nawet nie z twojego zadnego powodu poprotsu nie byl dodany quest na poczatkowe eq.

2.Dlaczego serwer i stronka jest wylaczona?Kto ja wylaczyl?TheSzczepan4 on i Michas mieli dostep do dedyka

3.Co ty masz z tym wspolnego niby?Myslisz ze serwer i stronka padla przez twojego ddosa czy tam przez jakiegos typa?

Opublikowano

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować chłopcze.

Serwer niestety nie powstanie, a każdy może sobie myśleć co chce.

Nie mam zamiaru siedzieć w tym temacie.

Powrócę tu, gdy będzie już po serwie.

Pozdrowienia dla fanów Serif'a. ;)

mrbotals.png

Opublikowano

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować chłopcze.

Serwer niestety nie powstanie, a każdy może sobie myśleć co chce.

Nie mam zamiaru siedzieć w tym temacie.

Powrócę tu, gdy będzie już po serwie.

Pozdrowienia dla fanów Serif'a. ;)

Wiem ze nie bedzie juz serwera bo wszystko trzeba by bylo od poczatku robic wiec czytasz w myslach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...