Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FiltianMt2 [Hamachi]

MixxxMaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MixxxMaster

Taką prezkę to ja robię 2 minuty...

Ale się wysiliłeś "wszystkie ss po kolei", palców nie połam...

Klient ma 860 mb downloadu, po rozpakowaniu 1gb.

Poza tym serwer był off, bo HA dopracowywał serwer, pan UP wielki znawca a tego nie wiedział.

Serwer ON, wbijać.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

szczerze prezentacja nie zacheca. Szkoda, ze sie na dzis nie wyrobie, iz bym zrobil zapowiedz mojego hamka nad ktorym pracowalem z kumplem^^. Co do prezentacji.. Taka prezka to pare sekund.. Generator i nic wiecej.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Zapraszam serwer ON! Aż 32 osoby ONLINE !

Taka liczba ,że aż off.Chyba sobie daruję bo nie zachęca mnie granie 5 min na serwie i czekanie pewnie kolejne 3h.

Opublikowano

Powiedz mi szczerze po co hejtowales mój i Zygi serwer. Po 1 pliki lekko edytowane ale mało lepiej usuń z tytułu ogrinalne pliki bo wstyd robisz pozdro @ nie zagram na 100% znudzily mi sie takie ;/

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

Heh ludzie widze ze macie 0 pojecia ... niema dossow na hamaku ... poprostu pingujcie ga na hamachi ... takie trudne?

Po 1 to na serwer ktoś się wbił nie było żadnych pingów ,no chyba ,że ktoś w teamie lubi bawić się przez 2 minuty non stop dniem i nocą ;)

Pewnie tak ciężko nad edycją serwera pracowali ,że zapomnieli o zabezpieczeniach.

Opublikowano

serwer nie warto - serwer w cholere dziwny, admini dzieci, jakieś niedopracowane rzeczy, wiele ich jest.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Może przestaniecie już hejtować i spamować pod tym tematem?

To jest temat do krytykowania i wyrażania swojej oceny.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

@up To nie jest temat do hejtowania bo ktoś się włamał i serwer OFF ...

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Może przestaniecie już hejtować i spamować pod tym tematem?

Może nie będziesz więcej robił prezentacji jeśli chcesz mieć pod jakimś syfnym serwerem i prezentacją robioną przez 2 minuty same miłe komentarze.Masz jeszcze drugą opcję możesz się postarać i może ktoś doceni twoją pracę.

Opublikowano

@up Starałem się to moja 1 prezentacja :/ Serwer nie jest mój powtarzam.

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

@up Dzięki jedyny "chyba" pozytywny komentarz :]

Prezka słaba a 20 użytkowników i 2 gości ONLINE ;d

4455415860.png

lenovo

Opublikowano

Dobra ... To jego wina nie moja. A wy mnie tylko hejtujecie jak ja tylko prezke zrobiłem.

4455415860.png

lenovo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...