Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Brolaf

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brolaf? nie znam takiego championa :(

Ehhh.? Czytaj ze zrozumieniem, Brolaf to skin do Olafa. No zgadza się, om nie jest grany, ponieważ jest legendarny i za dużo RP kosztuje..

Ludzie za tą sumę wolą Sb kupić jakieś 2 inny skiny lub 2 postki.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Ehhh.? Czytaj ze zrozumieniem, Brolaf to skin do Olafa. No zgadza się, om nie jest grany, ponieważ jest legendarny i za dużo RP kosztuje..

ehhhh? naucz się czytać?

Opublikowano

Nie chodzi mi o skina tylko o postać... Dostał jakiegoś nerfa czy coś?Bo kiedyś bardzo dużo ludzi nim grało

Opublikowano

Co sądzicie o tym championie?Kiedyś był tak często grany a teraz prawie wogóle go nie widzę.Czym to jest spowodowane?

Ale tu chyba autorowi chodzi oto, że Olaf był kiedyś często grany a nie skórka. Kiedyś był często grany bo był IEM i tam często pickowali Olafa i na IEM tamte teamy co grały Olafem pokazali, że Olaf jest naprawdę dobry to, jak tam często pickowali go to ludzie się do nich upodobnywali i też pickowali Olafa bo był mocny. Ale podczas IEM'u był często pickowany i za mocny to później szły na niego już bany na IEM'ie i Riot go znerfił tak, że przestali go brać a co za tym idzie i ludzie przestali go pickować bo już nie jest taki mocny jak kiedyś ^^ W skrócie, był mocny ale dostał nerfa ( Nerf na Q, W, R ) i teraz jest o wiele słabszy i dlatego już go tak rzadko pickują :>

PS. Ale to chaotycznie napisałem ale chyba idzie się domyśleć o co mi chodzi :]

E6c9g1v.gif

Odkrywca
Opublikowano

Był bardzo dobrym championem na Solo Top`a jak i na jungle. Był dobry w early game tak jak i mid game oraz late game. Jego lifestyle z w był okropny .. leczył się jak popier.. -_- i na ulti miał umiejętność bierną - Armor Penetration :). Teraz Armor Penetration trwa tylko w trakcie użycia ulti . A jego lifestyle został zmniejszony. Nawet cd mu zmniejszyli .. Ja uwielbiam Olafa :) Mimo tych nerfów da radę się nim pocisnąć solo topa . ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...