Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnośnie Xenoxmt2 !?

ensoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdyż jako człowiek o minimalnej cierpliwości nie lubię na coś czekać, mianowicie

Pytanie odnośnie serwera Xenoxmt2, bonuje juz 3-4 dni miecz na 250lv. ( BS'em Padmakav3)

ów Bs stoi prawie 24/h ON. Nie wliczam juz tej 30 minutowej przerwy... I NIC....

8==> Mnie strzela jak widzie bronie 24/25/26 Um + Lud umnie wchodzi 1/2 razy dziennie min 20 um... oczywiście bez luda tylko

jakieś trupy czy szycie... Mam ustawione 23um Lud + Alternatywa 25 um, mam pytanie czy :

- Czy Spolszczenie Bs'a wpływa na wydajność

- Jakie są szanse wbicia dużych umów na Xenoxie

- Jakie minimalne ustawić umy bym był zadowolony ( patrz kolor )

- Dlaczego BS'padmaka ( u Real'a np nie...) Zwalnia po jakimś czasie ( mam priorytet wyskoki ustawiony na xenoxie z bs'em)

Proszę o odp, Pozdr. Ensoxd

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

V3... Tą niebiesko-czarną

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Opublikowano

1.Nie wpływa.

2.Wszystko zależy od szczęścia. Raz mi po 20 minutach zrobiło Samuraja 24 um+ lud, a innym razem po 5h wypadło mi ledwo 19 um bez luda. Wszystko zależy od szczęścia.

3.Ustaw zwykłe na 20 a alternatywne na 25. Tak najczęściej wypada.

4.To jest błąd w Switcherze. Tego nie usuniesz. Po prostu co jakiś czas trzeba restartować bota.

Opublikowano

Dz, czekamy aż wkręci się :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...