Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tumblr

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że w naszym kraju nie są popularne serwisy takie jak Tumblr oraz Twitter, chciałbym zrobić coś ku zapoczątkowaniu na nie mody. Znacznie wygodniejsze moim zdaniem niż Facebook czy Nasza Klasa.

Temat niech służy jako miejsce wymiany linkami do swoich blogów.

Dopiero zaczynam, nie ma praktycznie treści, lecz już niedługo postaram się stopniowo uzupełniać.

Treści w przyszłości, jeżeli będzie większość osób z naszego kraju obserwować mojego bloga, będą w języku naszym ojczystym.

http://megocki.tumblr.com/

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Mam tweetera i google + , ale nikt z moich znajomych z niego nie korzysta .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

no szkoda bo w polsce taki tweeter to prawie nikt nie ma a w Ameryce / U.S.A to co 2-3 :/

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

No nie ma , wrzuciłem na tablice facebooka czy kto ma twiitera , nikt nie odpisał ,;/ A ten twitter fajny , ale go trochę nie ogarniam.

Opublikowano

Tumblr wygodniejszy od Facebooka? Wchodząc klikam w grupę klasy i mam zadanie z matmy, kręce beke ze znajomymi jednym przyciskiem myszy. W dodatku można zarzucić głupi temat pokroju "jem schabowego", żeby rozpocząć dyskusję, a na bloga zazwyczaj wrzuca się jakieś głębsze maksymy.

Takie coś nie dla mnie.

Opublikowano

Temat jest o Tumblr nie o twitterze.

a to sorki pomyliłem ,

Tumblr nie trawie tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...