Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2/1 fast

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim już mi tu koledzy dosłownie bajzel w głowie robią. Tak się pogubiłem, że muszę się Was spytać.

Jestem sobie na dzienniku elektronicznym i tam jest ocena 2/1 czyli, że co ? Dostałem 2 i poprawiłem na 1 ?
+ co mam zrobić ? Koło mnie jest taki idiota i dostaje same pały i mam za prace domowe 3 pały z angola, ale przecież , ani jednego nie przygotowania itd.. nie zmarnowałem. czy jeżeli się pomyliła to mogę to zgłosić? jestem w 95% pewny, że one nie są moje, za odpowiedź 5 w profilu i +

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Dostałeś jedynkę i poprawiłeś na dwójkę . Nie słyszałem nigdy żeby nauczyciel poprawił , dopa na pałę .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

To znaczy, że na początku dostałeś dwójkę (pewnie za pracę klasową) i jak podszedłeś do próby poprawienia tego to dostałeś jedynkę. Tak samo mam z matematyką ^^

photo261314.png

Opublikowano

To znaczy, że na początku dostałeś dwójkę (pewnie za pracę klasową) i jak podszedłeś do próby poprawienia tego to dostałeś jedynkę. Tak samo mam z matematyką ^^

Szczyt chamstwa :x . Mam problem właśnie z tą matmą, a moja wycha jest właśnie matematyczką i mnie uczy i trochę się zdziwiłem. Umiałem więcej, niż wtedy, a dostałem 1. dziwne :D .

Jak myślicie od czego zacząć pierwszo poprawiać?

Bo zostało naprawdę bardzo mało czasu , moje oceny :

-Historia : 1 + w tamtym półroczu wychodziła mi 3 , ale mam coś więcej niż pałe ,chyba dwóje itd.. i daje kartki do oceny + omawiam temat w środę .

-Angol : czyt.4 pis.3 pr.4 mów. 1 i 3 pały za prace domową, z tą pracą domową to jest trochę nie możliwe, bo nie zmarnowałem , ani jednego nie przygotowania, więc o co chodzi ?

-J.Pol : k.1 pr. dom. 4,3 pr. dot. 5 , spr.3 , zeszyt.4 , sprawdz.3 ,+ tamtą kartkówe poprawiam w środę.

-mat : 2, i 2/1 ;x . więc musze się wziąć w garść i już tego nie poprawie, więc musze się systematycznie uczyć, aby na kartkówe jak będzie umieć, bo za pewne nie długo będzie.

przyr : 1kartkówka. w tamtym półroczu wychodziła mi 2

Od czego zacząć najbardziej poprawiać ? Myślę, właśnie, że polece pierwszo z angolem. tzn.. z historii dostane 2 oceny w środę, z polaka poprawie jedną pałe w środę. w piątek poprawiam angola, i będę się pytać co dalej poprawiać, ale co robić dalej ? Cienki jestem trochę z angola, bo nie wiem co dokładnie uczyć się gdzie to znaleźć, a z przyry trochę tego dużo, ale przyre poprawie dopiero w wtorek następny. bo tera jej nie będziemy mieć. ale co dalej ? co mam robić ? ja mam chęci, zrobie wszystko, aby zdać. mogę i godzinami siedzieć, nie zostawię tak tego. to wszystko chodzi mi po głowie już 2-3 dni,aż mi się to śni, bo wiem, że potrafię .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ty chodzisz do 3 gimnazjum ? poprawiaj te oceny które Ci się liczą na szkoły .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...