Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na PL za chaki .....

oczkoo96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sprawa czy wiecie jak sie odwołać bo niby da sie z bana za chaki. Zeby dostać bana nie na all to tylko np okres tylko nie wiem jak to napisać i wgl. Złapali mnie jak leciałem na 10lv na wierzchu metki za wh podejrzewam i to szybko wbiłem na ta postac odrazu za 30min ban .... A miałem na tamtymkoncie 76 lv ratujcie ;/ Leciały takie rady pustelnika więc wiecie na te konto chciałem

Opublikowano

Nigdy nie korzysta się z hacków na głównym koncie. Jeżeli jest to perm, to nie ma sensu się odwoływać, ich decyzja będzie tak czy siak negatywna.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie pamiętam jak pisało na oficjalnym forum metina , ale bodajże za używanie jakichkolwiek wspomagaczy jest całkowiata blokada wszystkich kont i wykluczenie ofert z gry , także nawet pisaniem do supportu nic nie zdziałasz.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Niestety nic nie zrobisz. Nie używa się nigdy hacków na głównym koncie ale to nigdy.

Teraz masz niestety nauczkę. Nie odbanują konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...