Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Dedykowany 4Story

eyyShiFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Szukam ogarniętej osoby która potrafi zakładać serwer 4Story aktualizować go itp, w zamian za ową współprace możemy się podzielić korzyściami płynącymi z serwera - wszystko na PW.

Jestem wstanie opłacić początkowy czas serwera dedykowanego z własnej kieszeni by osoby mogły zobaczyć obeznać się i w ogóle jako ja sprawdzę czy nowy serwer Polski 4Story ma jakiś sens, mam nadzieje że potem będzie można serwer opłacać z dochodów IS.

Pozdrawiam, proszę o kontakt na PW osoby jedynie zainteresowane grą, a także te które wiedzą jak tworzyć serwer i są obeznane w tym fachu!

Opublikowano

Jak masz coś do zaoferowania w sensie ( pomoc; finansowa, debugowanie bugów itd) to raczej powinniście się dogadać ;D ale jak liczysz na to że trochę z nim popiszesz i nic nie pomożesz to ..... BB konta GMa nie będzie :P

Opublikowano

Ech.... chcesz doic kase z isa? Kto ci bedzie na tym gral, myslisz, ze cos na tym zarobisz? Ci co graja na privach z gory sa nastawienie NA NIE WYDAWANIE NA IS zreszta zamiast grac u cb z znakiem zapytania jak dlugo serv posti kazdy woli EG, Play4s, eq P4story xD Ja oferuje cos innego, a nie czerpie krozysci tylko ludzie sie skladaja na server aby moc na nim grac. Ogarniam wszystko zwiazane z serverm i nie na problemow z gra ;D

Opublikowano

Wystarczy spam bot ( tylko do tego trzeba by zrobić np. stronke do rejstracji i za rejstracje 11zł sms a jeżeli by trzeba zrobić stronke to hosting kolejny a hosting to dodatkowe opłaty)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

tak na 4s i na forum 4s ? a jak się team dopier*i ? to co tomeczek będzie miał ? ... lipe w ch*j ! przecież to jest na nielegalnych plikach serwerowych zrobione ! pomyślcie :D !

Opublikowano

a jest wlasnie jakis polski priv 4s ?

Jest. Wszystko napisane zostało w danym dziale, poszukaj.

@TOP

Napisz do Tomeczka, On dość dobrze się na tym zna i jest ogarniętą Osobą.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ta reklame moze najpierw kur** byscie wyslali po tym jednym sms to bym sie wziol za robote bo termin zaplaty mam 11.04.... a tak nie moge nic stawiac bo nie ma na czym ;D ja juz oplacilem wasza kolej >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...