Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co ban ? (Prosze o szybką odp)

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż złapałem bana na konto, nie mam żadnego nielegalnego oprogramowania ani nic. Łowiłem sobie tylko codziennie po 5godzin ale bez FB. Nawet raz z GM gadałem i było ok. A tu nagle "Twoje konto zostało zablokowane". Czemu ? Na mailu nic nie mam a powiązane postacie (czyli na tym samym mailu co są) nadal są aktywne. Pisałem do supprotu i żadnego odzewu nie ma. A i jeszcze jak patrze czy moje konto jest w rankingu (na stronie) to nie ma mojej postaci :/ Co myślicie ?

Opublikowano

Poczekaj na odzew, bezpodstawnie zbanować nie mogą. Powód by został podany... Ja tak raz miałem, to tylko uznali to za zwykłą pomyłkę... Aż dziwne ;_;. Jeśli nie podadzą powodu, spamuj im na ten support, że go nie otrzymałeś..

astiumsign.png

Opublikowano

Cierpliwości Kolego jeśli jesteś niewinny na pewno odblokują a jeśli jednak FB był to Supportu nie oszukasz :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tez tak mialem... Łowiłem sobie tak z nudów i nagle wywalilo mnie z postaci i jak sie chcialem zalogowac to mi wywalilo ze mam banaaa...... Pisalem do nich kilka razy i mi odpilyswali ze wszystko dobrze zrobili. Stracilem przez to konto ktore bylo sporo warte. ;/ Od tej pory postanowilem wedki nawet nie kupowac :D

Opublikowano

Na pewno nie korzystałeś z nielegalnego oprogramowania? Skontaktuj się z administratorem. Jednak widzę to w ciemnych kolorach.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Boże co za upośledzeni ludzie... Są tacy co cisną na nie wiadomo czym i luzik a tu ja na niczym i ban.

Ps. 600 post

Opublikowano

Może ban jest za to, bo administrator widział Cie parę razy przy wodzie (5h łowienia bez ft trochę dziwne :P)

Ewentualnie miałeś jakieś cheaty, nie koniecznie w cliencie i Cie zbanował automat.

Opublikowano

Też dostałem bana od IsAmU za Nielegalne Opragromowanie i byłem z nim na TS3 wyjaśnić że na niczym nie jechałem a on i tak nie od banował

hYb1x.png

tcul.jpg

Opublikowano

Taka mała rada , jeżeli im piszesz na supporta to tylko raz bo tam jest kolejka . Czyli np. napiszesz do nich i po jakiejś godzinie to co napisałeś automatycznie znowu przesówa twojego ticketa na koniec . Musisz mieć dużo cierpliowości bo taki jest pl/

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...