Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lapidem

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na team. Połowa to oszuści, którzy tak naprawdę zasługują na bany (już je mają, ale wchodzą sobie na innych kontach). Sprzedawali na MPCforum kradzione strony i są strasznie dorośli (czytaj: pokaz umiejętności z ich strony to DDoS). Jeden z adminów to chłopak, który ma 15 lat i myśli, że wszystko może. Pliki serwerowe, jakie zostały przez niego umieszczone mają konkretną lukę (korzysta z nich kilka dedyków) i jedną komendą w grze, można wszystko wyłączyć.

PS.: przykładny opis:

51546f477c779.png

PS.2: Nie dotyczy się to całej ekipy. ;-)

--------

O tym właśnie mówiłem. Muszę być ostrożny, bo jeszcze mnie pozwie. Miłego zysku z itemshopu i pozdrawiam. :-)

I piszę to osoba która włamywała się na serwery i na mpc. Paradoks?

Co do Serwera oczywiście polecam.

Opublikowano

W Systemie Umiejętności na pierwszym obrazku to Te Psy się walą?? o.O:D a niżej 1 obrazek w Petach jest błąd w tekście. (1 wyraz 2 linia). Ładnie.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Serwer słaby jak szklanka kawy ..

Rozwinąłbyś swoją myśl :) ?

Ja osobiście uważam iż takiego serwera nie było i nie będzie w dalekiej przyszłości.

Opublikowano

Pierdolą głupoty serwer wygląda super ( chodź gra taka być nie musi ), ale wole nie peszyć ^^ Mam nadzieję, że grać się będzie super bez żadnych problemów.

Opublikowano

Mają być dwa ss'y weryfikacyjne

Wszystkie linki w code

Czas do jutra godziny 12:00.

Edit: Brak

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...