Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] O co chodzi z polaczkami ? xD

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja nie wiem o co chodzi z polaczkami !

Mam 13 lat a nie gram jak podstawówka tak jak gadają xD

SS:

vy9j0m.png

W większości chodzi o to że proszę was o ocenienie bulida do khazia xD

928011413476457403957.png

Opublikowano

Tutaj nie chodzi że każdy jest Polaczkiem który przykładowo ma 13 lat, tylko o takich którzy się tak zachowują i wyzywają co grę.

Gratulacje i trzymaj tak dalej aż przyjdzie pora na rankedy.

Opublikowano

Dokładnie gamuz, można grać z polaczkiem, dajmy; LUBIESTEKI_PL, ale tutaj chodzi o zachowanie. Od razu krytyka, wyzywanie, afkowanie.

Brawo, widzimy się na Field of Justice (czy jakoś tak, automatyczne pw z suppa).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

Wyczytałeś moją historie z lolkinga ? xD

Grałem z podobnym nickiem LubieCiastka i składał na nidalee latarinie wringgle itp. xD

928011413476457403957.png

Opublikowano

Masz dobry build, Kha to asasyn i potrzebuje AD, składanie warmoga to debilizm, graj jak grasz, jest dobrze ;)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Farma do dupy :P Do tego normal i to przed 30 lvlem. Powiem Ci krótko: najlepszy poziom gry jest na 20-29 lvlach, potem zaczyna się "gra o życie" wszędzie wyzywanie,reporty i gimbusiarskie teksty typu "i hope u will get cancer" "i hope your mother will die" itp itd... jak jeszcze na normalach ujdzie to zaczniesz tracić wiarę w ludzkość na rankedach.

Opublikowano

Ej fłonczaj jusz strima hcemy sobaczyc tfoje plejzy. o kórde wygrałes normala, ticz mi hał to plej.

@topic:

normale na lvlach 20-29 to po prostu granie z warzywami, więc ten screen niczemu nie dowodzi.

Opublikowano

Gz oby tak dalej.

Ale taka prawda pewna część polaków tak robi znaczy ma takie zachowanie, ale też w innych krajach to jest to samo i nawet gorzej :D .

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

LUDZIE CZYTAC TO.

Mówicie, że O_o o tylko normal, farma itc. Zobaczcie na jego level złamasy i uruchomcie trochę mózgu, bo słabo pracuje.

Jak na 25lvl to radzisz sobie na prawde dobrze, popracuj nad farmieniem (staraj się uderzać tylko miniony, które masz na 1hita)

Ogólnie agresywny build jak na Kha, brak Muramany, najważniejszego itema do robienia Pent :)

Reszta dość spoko, tylko 0 hp, chociaż ten Sunfire by się przydał.

Opublikowano

@up

Wyczytałeś moją historie z lolkinga ? xD

Grałem z podobnym nickiem LubieCiastka i składał na nidalee latarinie wringgle itp. xD

Wirggle to normalny item na nide

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...