Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] best adc - late game

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.

jakie waszym zdaniem jest najlepsze adc w late

zawsze sądziłem że najlepszy jest vayne - nawet bez feeda robi kosę

dziś grałem tris pierwszy mecz i w 40minucie yi walilem za 1/2 hp. w sumie a pierwszym meczu quadra (garen spieprzył mi z flashem ;()

jak wy myślicie ?

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nawet jak na vayne nie masz jakiegoś kozackiego feeda to i tak cerrujesz 40min

jednak muszę przyznać że tris ma potencjał - obecnie dla mnie to najlepszy adc, a zaraz się dowiem jak z apc

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Vayne bo ma true dmg, tak samo twitch ma poteznego dmg we wszystkich.

Oprocz tego graves ktory jest najbardziej tankowy ze wszystkich carry, miss ktora ma zmiejszenie heala i ulti aoe. Jeszcze draven ktory ma buffa od as/predkosci ruchu i ciezko go ubic w pojedynke. Ezrealem coraz rzadziej sie gra i jest on dobry tylko na lini, cait wedlug mnie jest dobra w mid game ale w late troszke dla mnie slabnie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dla mnie najlepsza jest Tristana. Gdyby miała przeliczniki pod Ad, to w ogole... Pod ap tez jest dobra, nawet lepsza.

Opublikowano

Tylko Vayne, na full buildzie, przeciwnego adc ma na 3 strzały.

W dodatku dobrze sobie radzi z tankami. Po odpaleniu ulti i dobrym ustawieniu się wali penty! =)

Caitlyn też ok, ale tak jak pisaliście w late słabnie, bo jej ulti może jedynie 1 trafić, ew. dobić.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Vayne, Kog , Trsitana. Ewentualnie Draven. Ale Vayne jest najlepsza

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Vayne, MF, Twitch i Tristana to najlepsze ADC do lategame. MF Niszczy ultem podobniejak Twitch, Tristana ma największy zasięg i zmniejszenie cooldownu z W po zabiciu, a Vayne składa każdego jak chce :)

Opublikowano

nie rozumiem was, każdy mówi, że trist ma najlepsze late game, a jak dla mnie w late ssie, w early i mid jak najbardziej każda linia wygrana i nie do zgankowania.

W Late ciśnie vayne, w early zresztą też, nie musisz mieć feeda z tym op dimejdzem [ który powinnien dostać nerfa] zabije każdego w early, mid i late.

Opublikowano

tris w late jest mocna dzięki temu że od 10min zaczyna mieć bardzo szybką farmę

w sumie tris prawie zawsze pierwsza ma full build bo jednak easy farm robi swoje

a co do erly tris - jak dla mnie słaba bo nie zawsze zabije na combo a mana sie szybko konczy...

każdy ma swoje zdanie - dla mnie vayne bez as i dmg to trochę nie opłacalny champ

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

nie rozumiem was, każdy mówi, że trist ma najlepsze late game, a jak dla mnie w late ssie, w early i mid jak najbardziej każda linia wygrana i nie do zgankowania.

To chyba źle nią grasz.

Vayne jest świetna, bo stakujące sie w, do tego q, i sam ult wchodzi z crytami, a jak wiecie, ie ma buffa = max crit.

Trist każdego outrange, tak samo kog, który ma cryty z dupy. Top 3 late game.

Tristana AP nadaje się również na mida, jest uniwersalna. Ma dobre przeliczniki i kontruje sporo postaci. Dla mnie najlepsze late.

My tu o AD mówimy, a nie o midzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graves, Vayne ewentualnie Ezreal. No jeszcze Varus z uwagi na OP Q i przydatnego ulta w team fightach

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

jest kilka adc do late game

pierwszym jest vayne ,wiadomo ,spory dmg

drugim jest miss fortune ,jej ult i tez ma sporego dmg ,nie trzeba jej robic pod as dzieki w

trzecim jest draven i twitch ,draven był by pierwszy ,gdyby nie trzeba było łapac Q ,ale i tak jest bardzo mocny ,a twitch w late ult kosa

no cait która polega na swojej pasywce ,szczerze jej nie lubie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...