Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ddos

limak90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem ten post... przejdźmy do rzeczy. Jak wykonać atak ddos na swój serwer Minecraft ?

Daj Lubie to jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Samemu mozesz najwyzej dos. Zwykly flood tcp

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

a mozna dowiedziec się jak to zrobic ? Bo nie zadużo zrozumiałem z up :P

Daj Lubie to jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Wchodzisz w cmd i wpisujesz:

ping -n 1000 -l 10000 ADRES IP

Jedyne co Ci to da, to lagi na komputerze. Nie baw się w żadne 'ddosowane', 'ataki zombie', itp. To jest zbyt mainstreamowe i dziecinne.

Opublikowano

ech z nikąd pomocy dla młodych zdolnych ludzi...

Musisz stworzyć jakiś program wysyłający zapytania do serwera. Z jednego komputera nawet nie ma co się brać do zabawy, natomiast mając do dyspozycji vps z dobrym łączem idzie zrobić dużo złego ;)

Oczywiście jak Cię nie stać na vps możesz kupić botnet z od ruskich (ok. 15zł)...

Tyle że swoich serwerów nikt nie ddosuje bo i po co? Pamiętaj żeby dobrze ukryć swoje ip bo ataki typu dos są karalne podobnie jak niezamówione pentatesty...

Opublikowano

Botnet za 15zł hahahaha naprawde ekspert!

Napisz własny soft do floodu po tcp odpal go na 10 komputerach i czuj się pr0 l33t h1x0r 0wn3d

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Botnet za 15zł hahahaha naprawde ekspert!

Napisz własny soft do floodu po tcp odpal go na 10 komputerach i czuj się pr0 l33t h1x0r 0wn3d

Te botnety po 15 zł już kilka lat temu były popularne na portalach dla tych co chcą być pro elo 1337 ;) cóż trzeba z kogoś te botnety robić a że do tego na 0.5 l zapłaci to inna sprawa xD
Opublikowano

Pisz do mnie na pw.

Heniut zapomniałeś by do nicku sobie .exe dopisał :D

Z tego co widzialem programy masz zawirusowane, nie tylko mi krzywde wyzadziles tym gownem

Po 2 programami nie mozna zaatakowac server DDosem tylko Dosem, ale i tak gowno to da bo bys musial miec jako taka maszynke i neta dobrego

No i co najwazniejsze nikt Ci nie powie jak wykonac DDos, atak na server

Po 3 tylko skurwysyny i dzieci DDosuja

Sam pisalem tego typu posty, piszac ze chce sprawdzic sam na sobie a ta naprawde mialem co innego za plecami :D

Opublikowano

Z tego co widzialem programy masz zawirusowane, nie tylko mi krzywde wyzadziles tym gownem

Po 2 programami nie mozna zaatakowac server DDosem tylko Dosem, ale i tak gowno to da bo bys musial miec jako taka maszynke i neta dobrego

No i co najwazniejsze nikt Ci nie powie jak wykonac DDos, atak na server

Po 3 tylko skurwysyny i dzieci DDosuja

Sam pisalem tego typu posty, piszac ze chce sprawdzic sam na sobie a ta naprawde mialem co innego za plecami :D

Gówno wiesz a piszesz.

Jak pobierasz wszystko co ci karzą to nie moja wina. Krzywdę to mógł bym ci wyrządzić jak bym cię zobaczył w realu.

Co do twojego "no i" po to mu kazałem pisać na pw bo na forum za to można bana wyłapać.

Pisz na pw nie słuchaj tych gimbusów połowa z nich "wielcy znawcy" tyle co wyczytali jak była akcja acta ( pan co napisał posta nade mną jest tego przykładem

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...