Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] TaernDzikiSzpadelBot v1

szpadelm147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja:

1) Zmiany, które zostały przeprowadzone od 1 wersji bota:
- kod został przepisany na nowo wraz z nowymi funkcjami dzięki czemu teraz już nie ma "bata", że bot się zcrashuje lub przeglądarka uczyni to w jego imieniu;
- bot został przerobiony tak, że już nie ma 2 osobnych wersji na 32bit i 64bit tylko jest jedna stabilna wersja dzialająca na obydwu;
- wszystkie funkcje bota został przyspieszone w bardzo dużym stopniu, niektóre funkcjie nawet 10x;
- dodany został patcher dzięki, któremu bot sam się aktualizuje, a nie musi tego robić użytkownik;
- dodany został nowy dll dzięki, któremu różnica w prędkości działania na XP lub Vista jest zerowa;
- poprawiona zostanie dynamika funckji odpowiadającej za odpoczynek;
- dodana funckja, która automatycznie klika zegar podczas walki;
- dodana funkcja dzięki, której bot o wiele szybciej używa naszej myszki;
2) Zmiany, które będą za niedługo dodane:
- nowy wygląd okien (te nie są zbyt profesjonalne);
- dodanie innych funkcji dzięki, której bot będzie działał w zminimalizowanym oknie;
- wybór jaką opcją skili bot ma atakować;
Opublikowano

Hymnnn, po 1 jakoś żaden z 700 użytkowników nic nie mówi tylko jest zadowolony, po 2 założę się, że nawet nie pobrałeś bota, po 3 nawet jeżeli antywir ci coś znalazł to czego się spodziewałeś? Nie ma bota, w którym antywir nie znajdzie wirusa bo to w końcu bot, zapraszam na kanał youyube czy forum bota tam nie ma niezadowolonych. Ziomek, a ty lepiej sprawdź najpierw, a nie pierdolisz z zazdrości.

może komentarz z YT zacytuję "poprawcie to ze raz klik odp a potem zakocz a nie 30 hp naladuje przerwa 10 sekund i kolejne 30 hp i tak caly czas :P a tak to bot jest Git :D POLECAM !!!"

Opublikowano

Kolejna aktualizacja, teraz bot działa o wiele płynniej i stabilniej. O dzisiejszym patchu bot was nie powiadomi więc proszę pobrać nową wersję bota ze strony taerndzikiszpadel.zz.mu

Opublikowano

Mam pewien problem... Mam windows 7 64 bit. Bot u mnie działa, odpowiednio odpoczywa i atakuje grupki tak jak jest napisane. Niestety kiedy otworzy sie okno walki to bot nie robi nic,nie ustawia ataków, strategi i nie klika zegara... Próbwałem na google chroome i moziilli. Proszę o pomoc

Opublikowano

Rekordy z dnia dzisiejszego:

Największa ilość osób bocących w jednym czasie: 2148

Największy lvl korzystający z bota: 97 Sheed

Rekord wejść na stronę w ciągu całego dnia: 4259

Rekord wejść na forum w ciągu całego dnia: 497

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...