Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Admin na non premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie kupiłem serwer, chciałbym żeby był non premium ale wtedy gdy ktoś wejdzie pod moim nickiem będzie miał admina. Jak się przed tym zabezpieczyć? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zależy od plików, ściągnij jakieś pod twój typ serwera no i w pluginie AuthMe są tam zablokowane następujące znaki np: /][().

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem ale ja nie mogę zmienić nicku bo mam premium, zależy mi na tym żeby mój przyjaciel grał ze mną a on właśnie mam non premium.

Opublikowano

Jeżeli serwer jest Premium to zmień w server.properties - online mode: false. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba takie coś.

Opublikowano

Zainstaluj plugin AuthMe wtedy się zarejestruj i możesz śmiało włączyć no premium, kolega na twoje konto nie wejdzie chyba że będzie znał twoje hasło które podałeś podczas rejestracji. Hasła w authme są zabezpieczone

Opublikowano

Wgraj może zabezpieczenia i podstawowe komendy ...

@Up Przecież o tym pisałem, po co to powtarzasz i nabijasz sobie posty

i nie rozdawaj rang

To już chyba jemu zostaw komu co będzie dawał, jak pisałem są zabezpieczenia i nikt oprócz właściciela ich nie złamie.

Opublikowano

Nie AuthMe, tylko Authme Reloaded, ma on mniej bugów i jest aktualizowany...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...